Jong Management

12 april 2022 Meet Jong Management

Hotel Venlo; meest duurzame hotel van de regio

Op dinsdag 12 april 2022 zijn we te gast bij Han van der Eijk (4e generatie), directeur Van der Valk Hotel Venlo. Hij neemt ons mee in het recentelijk afgeronde grootschalige nieuwbouwproject en zijn operationele organisatie.

 

Het nieuwe hotel is bijzonder duurzaam, innovatief en passend bij de huidige tijdsgeest. 168 moderne en luxe ingerichte hotelkamers, 12 moderne vergaderzalen inclusief een auditorium, en à la carte restaurant en een live cooking restaurant, een trendy hotelbar, een rooftop bar op de bovenste etage en een fitness- en wellnessetage voor de nodige inspanning en ontspanning.

 

Het hotel beschikt over een Gouden GreenKey keurmerk, dat wil zeggen dat Van der Valk Hotel Venlo een “groen” hotel is met een officieel erkend “Green Key” keurmerk. Binnen onze organisatie is veel aandacht voor het milieu en duurzaam ondernemen. Het gebruik van streekproducten, ecologisch verantwoorde ingrediënten, milieubesparende maatregelen op het gebied van schoonmaak en 100% groene stroom zijn enkele voorbeelden. Ideaal voor bedrijven die Maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.

 

Jong Management; Ins en Outs!

Als dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar zijn we méér dan een ‘netwerkclub’. Met zo’n 1.000 leden, werkzaam in marktgerichte ondernemingen vormen wij een groep jonge ondernemende mensen, waarbij iedereen enorm betrokken is met elkaar. Een hecht netwerk met interessante activiteiten binnen de eigen kring en landelijke events voor inspiratie, om nieuw mensen te leren kennen of simpelweg om jezelf te ontwikkelen. Het kringbestuur neemt jullie mee in de meerwaarde van Jong Management.

 

Programma:

17:30 uur Ontvangst

18:00 uur Presentatie Han van der Eijk

18:30 uur Presentatie Bestuur JM NML

19:30 uur Borrel met aansluitend diner op locatie

12 april 2022 Meet Jong Management

Van de Valk Venlo
Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo

Auto Lopen Tram Fiets