Jong Management

13 dec. - Lodewijk van der Grintenprijs Venlo

Op dinsdag 13 december bezoeken we met onze kring de uitreiking van de Lodewijk van der Grintenprijs. Hét netwerkevenement voor ondernemend Venlo en omstreken. We gaan eerst gezellig een hapje eten bij de Alde Mert (locatie o.v.) en daarna gezamenlijk naar de uitreiking in de Maaspoort.

 

Op dinsdag 13 september werden de kandidaten bekend gemaakt die gaan strijden om de Lodewijk van der Grinten Prijs en om de Talent Award 2022.

 

Peter Broekmans (Rendiz)Jeroen Hutjens (Funqtio) en Erik Schnock (Healthcare Corporate) zijn de drie ondernemers die het de komende maanden tegen elkaar gaan opnemen. Een deskundige jury zal de ondernemers beoordelen op diverse criteria, waarbij het thema ‘gezondheid’ centraal staat.

 

Voor de Talent Award 2022 zijn genomineerd: Niki Benders (Beej Benders)Ray Schreurs (Reform Training) en Jella Theeuwen (Inner Buddies).

 

LET OP AANMELDEN VÓÓR 25-11-2022!!
Voor de toegangskaarten worden kosten in rekening gebracht die betaald worden door onze kring. Mocht je na aanmelding toch niet aanwezig zijn worden deze kosten aan je doorberekend. 

 

VOORLOPIG PROGRAMMA
17.30 uur Dinerlocatie (onder voorbehoud) bij De Alde Mert (Steenstraat 13, 5911 HE Venlo - tegenover Maaspoort)
20.00 uur Uitreikingsevent in De Maaspoort 

 

LOCATIES
De Alde Mert (Steenstraat 13, 5911 HE Venlo - tegenover Maaspoort)
De Maaspoort Venlo (Oude Markt 30, 5911 HH Venlo Nederland)

13 dec. - Lodewijk van der Grintenprijs Venlo

De Alde Mert / De Maaspoort Venlo
Steenstraat 13
5911 HE Venlo

Auto Lopen Tram Fiets