Jong Management

13 sept. 2022 - Caroz + De Gelukkige Onderneming

We gaan dinsdag 13 september 2022 op bezoek bij het spiksplinternieuwe kantoor van Caroz in Venlo waar we worden ontvangen door Rudy Claessens. Hij zal ons het verhaal vertellen hoe hij van een regionaal expeditiebedrijf een transformatie heeft gemaakt naar een wereldwijd opererende “control tower”, die het logistieke proces van grote bedrijven volledig regelt. Als wereldwijd leider in fourth-party logistics (4PL), richt Caroz zich op het stroomlijnen van logistieke business. Ze leveren geavanceerde transportmanagementsoftware en bieden klanten een toonaangevende control tower-oplossing. Als volledig onafhankelijke partij, bezitten ze geen vrachtwagens, treinen, vliegtuigen of schepen, noch eigen warehousing of distributiecentra. Op deze manier kunnen ze doen wat het beste voor de klant is, zonder rekening te hoeven houden met de belangen van anderen. Technologie is dus een belangrijke reden achter het succes van het bedrijf. Daarnaast is Rudy erin geslaagd om de juiste mensen aan boord te krijgen en zal hij ons meer vertellen over hoe het gelukt is om van deze mensen een echt team te maken.

 

Daarbij aansluitend zullen Paul Breuer en Fons Peeters van De Gelukkige Onderneming ons meenemen in de filosofie achter hun bedrijf. Paul en Fons zijn begin 2021 geleden gestart met hun eigen consultancybureau omdat ze ervan overtuigd waren, bedrijven te kunnen helpen om écht meer gelukkige klanten en medewerkers te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen focussen ze met hun cliënten op een onderscheidende strategie en krachtige cultuur. Dit doen ze op een interactieve en bezielende manier. Hiervan zullen ze ons laten proeven tijdens hun presentatie.

 

Verwacht dus een inspirerende avond die je aan het denken zal zetten over je eigen organisatie!

 

Als afsluiting zullen we daarna samen eten en gezellig borrelen in de prachtige ruimte die hiervoor in het nieuwe Caroz kantoor beschikbaar is. Aangezien de Zomerborrel is komen te vervallen wordt deze avond extra feestelijk 'aangekleed'. Zorg dus dat je erbij bent!  

 

--- Programma ---

Welkom 17.30 uur
Start presentaties 18.00 uur
Diner met borrel op locatie

Locatie: Jan Tinbergenstraat 12, 5928 SE Venlo

13 sept. 2022 - Caroz + De Gelukkige Onderneming

Caroz Venlo (HQ)
Jan Tinbergenstraat 12
5928 SE Venlo

Auto Lopen Tram Fiets