Jong Management

14 mrt. - Vekoma Rides Vlodrop

Op dindsdag 14 maart 2023 zijn we te gast bij Vekoma Rides in Vlodrop. ’S werelds grootste achtbaanonderneming. Waar met meer dan 300 specialisten aan de rides van de toekomst wordt gewerkt.

Elk jaar worden miljoenen mensen over de hele wereld vermaakt in de achtbanen en attracties van Vekoma. Daarmee draagt Vekoma bij aan het succes van pret- en themaparken over de hele wereld. 

In hun in-house expertisecentrum (grootste ter wereld) komt geavanceerde techniek samen met creatief ontwerp. En een fantasierijke verhaal om een unieke ervaring als geen ander te creëren.

We worden op 14 maart 2023 ontvangen door Lieke van den Homberg en Roland Eijkelenburg.

Lieke is HR-Consultant bij Vekoma. Lieke adviseert managers over ontwikkelingen in de organisatie en de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Lieke is enthousiast over haar werk omdat het een combinatie is van organisatie en mens. Vekoma is een technisch bedrijf met ontzettend veel aandacht voor ontwikkeling, talent en de juiste persoon op de juiste plek. Lieke zet zich daar iedere dag met veel plezier voor in. Lieke zal ons 14 maart 2023 meenemen in het verhaal van Vekoma.

Roland is Divisiemanager Engineering. Roland is al geruimte tijd werkzaam bij Vekoma. Met zijn kennis en ervaring zorgt hij er elke dag met plezier voor dat de gehele engineering club van ruim 130 mannen en vrouwen wordt aangestuurd. Verder is Roland betrokken bij de visie-ontwikkeling voor de toekomst en denkt hij passievol mee over ontwikkelingen op het gebied van amusement. 

--- Programma ---

Welkom 17.30 uur
Start presentatie en rondleiding 18:00 uur
Aansluitend diner bij de Herkenbosche Golfbaan (Stationsweg 100, Herkenbosch)

Locatie: 

Schaapweg 18
6063 BA Vlodrop

14 mrt. - Vekoma Rides Vlodrop

Headquarters Vekoma Rides
Schaapweg 18
6063 BA Vlodrop

Auto Lopen Tram Fiets