Jong Management

17 mrt - Bezoek aan de Doesburgsche Mosterdfabriek

In augustus 2020 zijn de eerste gesprekken gevoerd, en een half jaar later, is de 26-jarige Timon Houwers uit Aalten eigenaar van de Doesburgsche mosterdfabriek. “Samen met mijn ouders ben ik wezen kijken en we hebben kennis gemaakt met de - toen nog - eigenaren Rokus en Marian van Blokland. Tijdens de gesprekken werd mijn enthousiasme steeds meer aangewakkerd. Het is een prachtig oud Achterhoeks bedrijf met een rijke historie en een museum. Ik heb er goed over nagedacht en heb met familie en vrienden erover gesproken. Mezelf de vraag gesteld: ‘zie je jezelf dit voor langere tijd doen?’ Het antwoord is dus: ja! Nu ben ik de elfde eigenaar van de Doesburgsche mosterdfabriek!”

Ben jij ook benieuwd naar zijn ondernemersverhaal hoe hij dit bedrijf over heeft genomen en wat zijn drijfveren hiervoor zijn?

Donderdag 17 maart zijn wij te gast bij deze Authentieke mosterdfabriek. Dus wil jij weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt? 
Meld je aan. 

 

Waar: 
Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek
Boekholtstraat 22-26
6981 CW Doesburg

Tijd:
Inloop: 17:45u
Start: 18:00u  
Eten bij restaurant De Waag in Doesburg: 19.30u  

Kosten:
€ 30,- te betalen via betaalverzoek of factuur

 

Aan- of afmelden: 

*Let op! heb je je aangemeld dan is het mogelijk om je t/m 13 maart af te melden. Bij niet tijdige afmelding zullen we het bedrag van € 30,= in rekening brengen. 

Graag tot ziens bij de Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek!

17 mrt - Bezoek aan de Doesburgsche Mosterdfabriek

Doesburgsche Mosterd-en Azijnfabriek
Boekholtstraat 22-26
6981 CW Doesburg

Auto Lopen Tram Fiets