Jong Management

19 juni - Bezoek Stedelijk Museum Alkmaar

Graag nodigen we jullie uit voor een heel bijzonder bedrijfsbezoek op woensdagavond 19 juni bij Stedelijk Museum Alkmaar: een ondernemend kunst- en cultuurhistorisch museum dat sterk is verankerd in stad en regio, maar met zijn kwalitatief hoogstaande collectie en zijn tentoonstellingen ook nationale betekenis heeft.

De zwaartepunten in het programma liggen in de Gouden Eeuw en de vroege 20ste eeuw, afgewisseld met cultuurhistorische thema’s. Het museum trekt gemiddeld ruim 50.000 bezoekers per jaar. Met een ambitieus tentoonstellingsprogramma, waarbij ook internationaal wordt samengewerkt, wil het museum zijn publieksbereik in de komende jaren verder vergroten.

Directeur Patrick van Mil neemt ons mee in de uitdagingen waar hij en zijn collega's mee te maken hebben, net als de hoogtepunten, ambities en doelstellingen van het museum. Natuurlijk bekijken we ondertussen de vaste en tijdelijke tentoonstellingen van het museum en krijgen we een indruk van een museum achter de schermen, zoals een bezoek aan het depot (gaaf!).

Introducee's zijn natuurlijk welkom, meld ze aan bij Dominique of André. Na de rondleiding is er tijd voor de borrel, die naar alle waarschijnlijkheid zal plaatsvinden in de Victoriezaal (ook gaaf!).

Datum:
Woensdag 19 juni 2019

Locatie:
Stedelijk Museum Alkmaar

Programma:
17:30 Inloop met soep en broodjes
18:30 Welkomswoord en start van het programma (achter de schermen, depot, tentoonstellingszaal)
21.00 Borrel in de Victoriezaal
22.00 Eind

We hopen jullie daar allemaal te zien

19 juni - Bezoek Stedelijk Museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar
Canadaplein 1
1829 KE Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets