Jong Management

2023-05 Paul van Loon bij Hoek en Blok

QRM by Censor

Want het kan sneller & soepeler & slimmer

 

Quick Response Manufacturing (QRM) is geen trucje! Het is een andere manier van werken die in de hele organisatie merkbaar is.

 

Organisatieverandering is voor medewerkers spannend en wordt ook vaak als lastig ervaren. Als je QRM echter stap voor stap en met de juiste begeleiding gaat implementeren, je einddoel goed voor ogen houdt en hierover steeds helder met je medewerkers communiceert, betekent het vooral een positieve wending in je organisatie. Mensen werken sneller, slimmer en ook nog eens met meer plezier!

 

In dit boekje lees je over QRM en hoe QRM by Censor wordt vormgegeven.

 

Over Paul J. van Loon

Toen ik (Paul van Loon) als kleine jongen het 'Brabants Orkest' in de schouwburg zag optreden, droomde ik ervan zo'n orkest te mogen dirigeren. Lange tijd dacht ik naar het conservatorium te gaan, maar op het finale moment koos ik voor een sociale opleiding. Inmiddels ben ik 53 jaar en ben ik de dirigent die ik altijd wilde zijn, maar dan niet voor een symfonieorkest maar voor bedrijven. Elke dag zoek ik naar samenhang, waardoor mensen leren vol trots te genieten van het stuk dat ze samen neerzetten. Daarbij gebruikmakend van ongewone en onverwachte combinaties die vernieuwing brengen. Combinaties van mensen, functies en rollen die het beste in elkaar naar boven halen. Het heeft alles te maken met leiderschap. De dirigent, de manager, de directeur, de ondernemer, de professional, de vakman, Paul. Ik ben al die functies en rollen zelf bij 'Censor Trainingen' en ik kom ze bij al mijn klanten steeds weer tegen. Ik geniet ervan wanneer wij kunnen helpen bij het managen van een goed samenspel en een mooie klankkleur. Hetgeen een positieve dynamiek teweegbrengt en creativiteit losmaakt als basis voor continu verbeteren. Dat lukt alleen wanneer de boventoon niet langer wordt gevoerd door solisten die de eerste partij spelen en wanneer de boel niet langer door macht en bureaucratie wordt overstemd.

2023-05 Paul van Loon bij Hoek en Blok

Hoek en Blok
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht

Auto Lopen Tram Fiets