Jong Management

21 januari ALV Borrel met lokale ondernemer

Beste Jm'ers, 

Het nieuwe jaar is begonnen, traditiegetrouw starten we dan altijd met de ALV, voor ons vertaald naar de Wat Er Ter Tafel Komt bijeenkomst. Nu we elkaar niet live kunnen ontmoeten, en gezellig samen kunnen eten, maken we er een gezellig digitale borrel van. Uiteraard met een serieus tintje waarin we de belangrijkste onderwerpen over onze vereniging even moeten bespreken. 

Tijdens het kerstdiner hebben we het al even aangekondigt, gedurende de lockdown zullen wij bij al onze bijeenkomsten een lokale ondernemer betrekken om deze ondernemers zo te steunen. En natuurlijk om ons te voorzien van leuke borrel hapjes/drankjes en andere lekkere dingen :-) 

Om deze digitale bijeenkomst een gezellig borrel karakter te geven, hebben we een lokale ondernemer gevraagd om bij iedereen die deelneemt aan de meeting wat lekkers thuis te bezorgen. Coco en Hazel gaat dat deze bijeenkomst voor ons verzorgen. Ben jij bij de digitale borrel, geef dan voor 17 januari hier je adresgegevens op, dan ontvang je het pakketje thuis! 

 

Mochten jullie nog agenda punten hebben die jullie graag willen bespreken op donderdag 21 januari, mail deze dan even naar: Kim@studiooneseventwo.nl

 

Wij kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien! 

 

Groet het bestuur 

21 januari ALV Borrel met lokale ondernemer

Online --> Link wordt op de dag van de borrel in de app groep gedeeld.

Auto Lopen Tram Fiets