Jong Management

Aan de slag met Leiderschap en Communities

Vertoon jij bij thema's zoals innovatie en verandering dominant leiderschap of geloof jij meer in community-building?

Woensdag 25 november gaan we het helemaal anders aanpakken. In tijden van corona voelen we de behoefte om verbinding te zoeken met elkaar, maar worden we beperkt in de maatregelen. Daarom hebben Mirella, Cas en Bas de afgelopen weken gewerkt aan een event, waar iedereen aan mee kan doen. Wij zullen vanuit de skybox van Hallo, bij AZ een studio creeren en de avond vanaf een centrale locatie hosten.

Het is de intentie om tijdens deze bijeenkomst met elkaar aan de slag te gaan met het onderwerp communities en leiderschap. Huub Purmer (oprichter van het in Alkmaar gevestigde Het Nieuwe Warenhuis) gaat theoretische kennis delen en combineren met praktische ervaringen. Vervolgens gaan wij aan de slag met een aantal vragen. 

We willen jullie vragen om voor 20 november door te geven of je aanwezig bent of niet. We hebben namelijk een aantal zaken die we laten bezorgen om de avond nog toffer te maken! Na 20 november kan je je nog aanmelden, maar dan redden wij het niet meer om een leuke gevulde box op locatie te bezorgen.

Praktisch

We willen graag het verbinden en ontmoeten mogelijk maken, uiteraard helemaal volgens de regels. Conform de regels kunnen we twee mensen op locatie met een host laten samenkomen. Het event is ook geheel online te volgen, dan verzorgen we break out rooms om de verbinding aan te moedigen en echt samen aan onze persoonlijke en zakelijke groei te werken. Daarom volgen bij de aanmelding een aantal vragen. 

Aan de slag met Leiderschap en Communities

Online en offline! Wat jou het beste past in deze tijd.

Auto Lopen Tram Fiets