Jong Management

Algemene Leden Vergadering (ALV Olé Olé)

Beste allen, 

Het nieuwe jaar is begonnen en normaal gesproken trappen we natuurlijk af met de ALV in januari. We hebben even gewacht in de hoop dat de corona maatregelen zouden worden opgeheven, maar aangezien de meeste maatregelen nog wel even gelden hebben we besloten de ALV op te schuiven naar februari. Het is nu te laat dag om jullie allemaal voor volgende week woensdag op te trommelen, al kunnen we ons voorstellen dat jullie staan te trappelen om de ALV bij te wonen! 
 
We gaan vooralsnog uit van een digitale ALV, maar als de maatregelen het toelaten schakelen we natuurlijk direct om naar een fysiek event!  
 
Jullie aanwezigheid bij de ALV is zeer gewenst. We gaan jullie namelijk vragen om mee te denken over zeer relevante onderwerpen. Om een tipje van de sluier op te lichten: is de woensdag de ideale dag voor onze maandelijkse bijeenkomst, of heb je liever de donderdag, vrijdag of een andere dag? Dat en meer de 3e woensdag van februari. Dus graag weer dikgedrukt in jullie agenda: woensdag 16 februari 2022. Inloop vanaf 20.00 uur, we starten om 20.30 uur. 
 
We hopen jullie dan allemaal te zien! Geef je via de website of de app door of je erbij bent?

Algemene Leden Vergadering (ALV Olé Olé)

Bij Jaap Thuis

Auto Lopen Tram Fiets