Jong Management

Alumni diner

Ontmoeten. Laten we elkaar weer zien! Laten we drinken op JM!

Beste Alumni,

Met veel vreugde en enthousiasme nodigen we jullie uit voor ons jaarlijkse Alumni diner. Na het fantastische JM congres in september in Enschede (waar we met de JM Alumni gesponsorde ‘Oude bokken bar’ stonden) kunnen we na alle corona-gerelateerde restricties gelukkig ons jaarlijkse Alumni event weer met elkaar vieren. Dit jaar hebben we een wel heel bijzondere locatie gereserveerd, er komen zeer sympathieke gastsprekers en het gezelschap is ook buitengewoon goed. ;-) We kijken ernaar uit jullie allen weer te kunnen ontmoeten en samen te proosten op het leven. Noteer je het in je agenda en meld je jezelf vast aan?

Wat? JM Alumni diner
Wanneer? Vrijdag 8 april 2022
Hoe laat? V.a. 18.00 uur ben je van harte welkom!
Waar? Fort bij Vechten, Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik (nabij Utrecht)

Gastsprekers

Ando Tuininga
, co-founder van Pure Africa en winnaar Ondernemer van het Jaar 2021 vertelt hoe hij met koffie impact maakt voor koffieboeren in Afrika door een betere prijs te betalen en samen te investeren in micro-krediet.

Julien Platenburg, eigenaar van familiebedrijf Wijnkoperij Platenburg vertelt in geuren en kleuren over zijn wijnen en laat ons er ook wat van proeven!

Aanmelden
Meld je aan via de zwarte button in het groene vlak rechts op deze pagina, of mail naar info@jongmanagement.nl dat je erbij bent.

Vragen of meer info?
Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met Sandie Chan, landelijk secretaris via info@jongmanagement.nl.

We hebben er veel zin in! Graag tot 8 april a.s.

Hartelijke groet,
Namens het Alumni Bestuur,

Rutger Muller
Okke Harm Bouwman
Pieter-Jan Helmink
Serge Kornuyt
Marijke Roseboom
Nick Vlot (DB)

Alumni diner

Fort bij Vechten
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik

Auto Lopen Tram Fiets