Jong Management

ALV bij Ingenhousz (Geannuleerd)

Breda is een stad die groeit! Groeit in het aantal gevestigde bedrijven, kennis en innovatie. We halen veel internationale kennis naar Breda om deze groei door te kunnen zetten. Expats landen in de stad en dat brengt nieuwe vraagstukken met zich mee; huisvesting bijvoorbeeld.

We brengen dit maal een bezoek aan Ingenhousz Breda en horen het verhaal van de ondernemer achter dit nieuwe concept. Hij gaat vertellen over de kansen die hij zag in deze specifieke doelgroep van expats en hoe Ingenhousz daar op ingespeeld heeft. Vergeet short stay appartementen zoals je ze kent. Vergeet onpersoonlijke huisvestingskazernes voor expats op afgelegen plekken. Bij Ingenhousz hebben ze niets met short stay, maar alles met short living. Stap middenin het bruisende stadsleven, met alle luxe die het leven leuker maakt. Hier ervaar je tijdelijk verblijven op een nieuwe manier. 

We gaan ook het Food-concept beleven. Vergeet restaurants zoals je ze gewend bent. Vergeet standaardmenu’s vol beproefde recepten. Bij Ingenhousz draait alles om smaak, ervaring en beleving. Proef verse ingrediënten rechtstreeks uit onze eigen Urban Farm en laat je verrassen door nieuwe smaaksensaties van streekproducten die je nog niet kende. Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; the new school way.

Tussen de sessie met de initiatiefnemers en het diner zullen we, onder leiding van het bestuur, onze jaarlijkse ALV houden met onder andere ook de nieuwe kwartetindeling. Zorg dus dat je erbij bent, om ook de ontwikkelingen van onze kring te blijven volgen!

ALV bij Ingenhousz (Geannuleerd)

Ingenhousz
Dr. Jan Ingenhouszplein 42
4814 EH Breda

Auto Lopen Tram Fiets