Jong Management

Borrel IJkgebouw Alkmaar + ALV

Na afsluiting van de ALV is het tijd voor de eerste borrel van 2019. Wat zijn jullie plannen en ideeën? Wat ga je anders doen? Iedereen was druk in 2018, wordt dat in 2019 anders? Is januari een maand van bezinning? Een uitgelezen moment om met je mede-JM'ers een borrel te drinken. We zien jullie graag op 16 januari bij het IJkgebouw!

Programma
18.00 uur - Inloop/broodje
18.30 uur - Verhaal van het IJkgebouw
19.00 uur - ALV / bestuurswissel
20.00 uur - Borrel

Verhaal van het IJkgebouw + broodje
Voordat we beginnen met de ALV, luisteren we naar het ondernemersverhaal van Marcel Hansen en Ramona Nijssen van het IJkgebouw te Alkmaar. Zij bliezen nieuw leven in het ooit vervallen gebouw.

'We denken dat het IJkgebouw onderscheidend is vanwege de ligging in het park. Midden tussen het groen en aan het water, maar tegelijkertijd op korte loopafstand van het centrum van Alkmaar. Zoals gezegd is het gebouw uniek in z’n soort en met de aangebouwde kas erbij, is het een restaurant geworden zoals je deze qua sfeer nog niet in Alkmaar kon vinden. Daarbij komt, en wat ons betreft, misschien wel het allerbelangrijkste, dat wij de ambitie en intentie hebben ook op culinair gebied onderscheidend te zijn, zonder dat het hoogdrempelig wordt. Onze chefs en hun brigade zijn fantastische vakmensen die constante verse kwaliteit voor ogen hebben en we hopen dan ook dat Alkmaar en omgeving dit blijft en nog meer gaat waarderen.' Het volledige interview lees je op de site van UIT072.

Algemene Ledenvergadering
Tijdens de (niet te lange) plenaire vergadering nemen we het afgelopen jaar door en bespreken we het te voeren beleid voor het komende jaar. Ook de gebruikelijke bestuursveranderingen staan weer op de agenda. Deze jaarlijkse vergadering is alleen voor leden. 

We hopen jullie allemaal te zien!

 

Save The Date:

20 februari (woensdag) - Bedrijfsbezoek - De Meent

 

20 maart (woensdag) - Event met Amsterdam, Haarlem en Almere

 

17 april (woensdag) - JeMig #6

17 mei (vrijdag) - 
Roadtrip - Heemskerk Fresh en easy

 

18 juni (woensdag) - Gezamenlijk evenement VNO

 

20 juli (zaterdag) - Zomerborrel met gezin bij Brekers

  

18 september (woensdag) - Sportief evenement - Kickboxen met Dominique

 

16 oktober (woensdag) - JMsessions #2

 

20 november (woensdag) - Bedrijfsbezoek GP Groot

 

14 december (zaterdag) - Kerstdiner

Let op: invulling onder voorbehoud

Borrel IJkgebouw Alkmaar + ALV

IJkgebouw Alkmaar
Alckmariapad 2
1811 ML Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets