Jong Management

groeien met PaardenKracht!

"Paarden confronteren, dagen uit en stimuleren. Dat is precies wat nodig is voor persoonlijke groei, beter samenwerken en effectiever leidinggeven."

Deze avond gaan we onze leiderschapskwaliteiten testen met behulp van .... paarden!

Werkend met paarden krijgen leiders helderheid over vragen als: “Wat maakt dat de ander mij niet volgt? Hoe onvoorwaardelijk ben ik in het contact? Wiens last neem ik op mijn schouders? Hoeveel wil ik de controle houden en wanneer durf ik los te laten?”.

De workshop wordt verzorgd door Francisca Staleman van Coachend Paard, een gecertificeerd trainer en coach met ruim 20 jaar managementervaring in het bedrijfsleven en geeft managementtrainingen en team- en organisatieontwikkeling. 

 Paarden zijn fantastisch in staat om zich te verbinden en van daaruit waar te nemen. Het paard voelt meteen aan als wat je doet niet klopt met wat je innerlijk voelt. En of het dus veilig genoeg is om je te vertrouwen. Voor leiders werkt dit als een natuurlijke en directe vorm van feedback over de wijze waarop zij hun plek innemen, contact maken en hun leiderschap laten zien. 

Kledingtip: warme kleding die vies mag worden en stevige schoenen/laarzen.

 

Voorafgaand aan deze bijeenkomst is het mogelijk aan te sluiten bij een gezellig diner dat om 18h00 begint (kosten voor eigen rekening). Dat zullen we nuttigen bij:

de Kat in de Wilg

Peperstraat 28

2969 AZ Oud-Alblas

 

groeien met PaardenKracht!

Coachend Paard
Peperstraat 38
2969AZ Oud-Alblas

Auto Lopen Tram Fiets