Jong Management

April bijeenkomst - VDL Nedcar

Op dinsdag 9 april zijn we met JM Noord Midden Limburg en JM Zuid Limburg te gast bij Nedcar te Born.

 

Nedcar is de enige Nederlandse autoproducent en een van de meest geavanceerde autoproducenten van Europa. Al meer dan 50 jaar worden er met passie en plezier auto’s gemaakt. Vanaf 2014 worden er onder de vlag van VDL 4 verschillende merken voor BMW geproduceerd. Hoewel er eigenlijk geen bezoekers meer worden ontvangen, is het ons toch gelukt om Nedcar zover te krijgen om een uitzondering voor JM te maken. Daarmee krijgen we dus een unieke kans om te zien hoe de moderne productie van auto’s in zijn werk gaat.

 

Omdat er bij de rondleiding rekening moet worden gehouden met de pauzetijden in de fabriek, start het programma wat vroeger dan gebruikelijk. Dit ziet er als volgt uit:

15:30 uur            Ontvangst met koffie/thee/Limburgse vlaai

16:00 uur            Start introductie en film VDL Nedcar

16:30 uur            Start fabriekstour

17:45 uur            Einde fabriekstour

17:45 uur            Film Lakstraat

18:00 uur            Einde programma

 

Het adres waar we ons kunnen melden is:

Dr. Hub van Doorneweg 1

6121 RD  Born

We kunnen onze auto’s parkeren op de bezoekersparkeerplaats. Vervolgens melden bij de Hoofdloge waarna we worden doorgeleid naar de Hoofdingang. In de Ontvangsthal worden we door de gastheer/gastvrouw welkom geheten.

 

Vanuit Nedcar zullen we daarna samen een hapje gaan eten bij het nabijgelegen prachtige Kasteel Limbricht (https://kasteel-limbricht.nl/).                                                                                                                                                                                                                                           

 

We hopen dat ondanks het vroege aanvangstijdstip er zich zoveel mogelijk mensen aanmelden voor zowel het bezoek als het eten zodat we er een mooie gezamenlijke bijeenkomst van kunnen maken. In verband met de organisatie bij Nedcar vragen we jullie om uiterlijk 30 maart door te geven of jullie erbij zijn.

April bijeenkomst - VDL Nedcar

VDL Nedcar
Dr. Hub van Doorneweg 1
6121RD Born

Auto Lopen Tram Fiets