Jong Management

JM HRLM: Online workshop Bevlogenheid

Beste JM’ers,

Tijdens deze interactieve workshop georganiseerd is samenwerking met Q-impact gaan we aan de slag met de aspecten “motivatie & bevlogenheid”.

Wij worden allemaal op en een of andere manier geraakt door het COVID-19 virus. Is het niet door teruglopend hoeveelheid werk en omzet dan wel dat wij anders moeten gaan werken; digitaal, thuis en op afstand. Daarnaast is er meer onzekerheid over de toekomst en wordt er een beroep gedaan op onze veerkracht en flexibiliteit. Al die veranderingen van de afgelopen maanden hebben veel invloed gehad op de motivatie en bevlogenheid van mensen. En er is veel kennis opgedaan over hoe je deze aspecten, juist nu positief kan beïnvloeden. Niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Want ook na deze crisis zijn motivatie en bevlogenheid bij mensen in organisaties cruciaal voor succes.

Via een interactieve poll gaan we graag met jullie de dialoog aan. Daarmee gaan we leren van elkaar. Maar ook leren van onderzoek dat uitgevoerd is over wat je kan doen om de motivatie en bevlogenheid te vergroten bij mensen. Want managers die hier in uitblinken weten een concurrerend voordeel te creëren ten opzichte van hun concurrenten. Met name op langere termijn. Want bevlogenheid en motivatie creëren in organisaties is een kwestie van visie, doorzetten en doorpakken!

Wij nodigen je daarom graag uit om met ons in gesprek te gaan over dit complexe en interessante onderwerp. We gaan ons best doen om er een leerzame, gezellige en inspirerende avond van te maken.

Om ons te “voeden” willen wij jullie vragen om jullie antwoord op de volgende vraag te mailen voor dinsdag as. naar info@q-impact.com.

Wat is jullie grootste uitdaging of vraagstuk om mensen bevlogen en gemotiveerd te laten werken?

Alvast dank voor jullie input en we ontmoeten jullie graag online op de 18de !

Merlin Jurg en Peter Wijnands
Q-impact

Meld je aan via de aanmeldknop in de email of app!

 

JM HRLM: Online workshop Bevlogenheid

Online - Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/88689496163?pwd=aFVZR3hDb1lrM25CRUNlWUVTcEdKUT09 Meeting ID: 886 8949 616

Auto Lopen Tram Fiets