Jong Management

Bedrijfsbezoek 12 juni 2019

Hoog in Google staan - wie wil dat niet? Hier kun je Google voor betalen, maar er zijn ook onbetaalde zoekresultaten.

Alleen, hoe scoor je hier hoog? En hoe kun je als relatief kleine speler toch de strijd aan gaan met grote merken? Steven legt de basis van zoekmachine optimalisatie (SEO) uit in begrijpelijke bewoordingen.

Met zijn bedrijf ContentKing ontwikkelt Steven digitale tools waarmee ondernemers continu inzicht krijgen in de zichtbaarheid van hun websites bij de zoekmachines. Deze tools komen met concrete actiepunten om de zichtbaarheid te verbeteren en geven meldingen als er onverwachte wijzigingen zijn. 

Wat zijn bedrijf bovendien extra bijzonder maakt zijn de funding structuur met meerdere kleine aandeelhouders en het ontwikkelteam dat vanuit Tjechië werkt. Genoeg om over te vertellen. 

 

Programma woensdag 12 juni:

17:45 - 18:15 uur   Ontvangst met drankje

18:30 - 19.00 uur   Diner

19.00 - 20.30 uur   Steven vertelt over SEO en ContentKing 

20.30 - ......           Borrel en napraten

 

Locatie

We ontvangen je graag op het kantoor van ContentKing (https://www.contentking.nl/) in het kantorenverzamel gebouw COMPLEX aan de Meidoornkade 22 in Houten (http://cbtw.nl/houten/). 

Kom je niet op de fiets? Er is voldoende pakeergelegenheid en een directe buslijn en ook prima te bereiken met OV: https://9292.nl/reisadvies/station-utrecht-centraal/houten_meidoornkade-22/aankomst/2019-06-12T1742

 

Tot woensdag, 

Groeten, 

Steven, Miriam en Justus

Bedrijfsbezoek 12 juni 2019

COMPLEX
Meidoornkade 22
Houten

Auto Lopen Tram Fiets