Jong Management

JM HRLM - Workshop Marketing & Data

Goedenavond!

 

Op woensdag 17 juni gaan we elkaar eindelijk weer eens live zien! En dat tijdens een workshop Marketing & data van Pim Jansen. We zijn te gast bij oud JM-er Bas Dortmundt in het Brouwerskolkje in Overveen. Kortom dit wordt na al die weken een event wat je niet wil missen.

De organisatie is in handen van Michiel en Sabine.

 

Het Brouwerskolkje gaat exclusief voor JM HRLM open en dus is aanmelden niet alleen fijn maar zeker ook noodzakelijk voor de organisatie en gastheer.

 

Programma:
18:00 ontvangst en Diner
19:15 aanvang presentatie
22:00 sluit

 

De Workshop:
Wekelijks valt die bij 5,5 miljoen Nederlanders op de deurmat. Het folderpakket en/of de huis aan huis krant. Ik, Pim Jansen van All-Inn Verspreidingen, neem jullie mee in de wereld van consumenten marketing. Hoe ontstond ooit de folder? Wat is de impact vandaag van een folder? Hoe gaat die zich ontwikkelen? En hoe bepalen we waar en op welk moment een folder zinvol is?

In een interactieve workshop gaan we aan de hand van DATA opzoek naar de ideale schoonmoeder. Op deze manier ga ik jullie laten zien hoe consumenten- en klantendata ons in staat stelt gericht marketing campagnes in te zetten.

Grasmaaiers verkopen aan flatbewoners? Niet bij ons!

 

Over All-Inn Verspreidingen:

All-Inn verspreid wekelijks ruim 2 miljoen huis aan huis kranten in Nederland. Naast deze kranten verspreiden we gemiddeld wekelijks 12 miljoen folders.

Wekelijks komen we dus ook bij jou thuis. Met ruim 6000 bezorgers en 80 medewerkers helpen we Retailers en Uitgevers met het bereiken van lezers en klanten.

 

Over Pim:

32 jaar, inmiddels 11 jaar Directeur van All-Inn Verspreidingen. Met een enorme passie voor Marketing en data spar ik wekelijks met klanten als DPG media, New York Pizza, Husqvarna, Decathlon, AMI Kappers en help ik soms gewoon de slager op de hoek met het bereiken van meer rendement op reclame campagnes.

JM HRLM - Workshop Marketing & Data

Brouwerskolkje Exclusief
Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

Auto Lopen Tram Fiets