Jong Management

Bedrijfsbezoek van Raam 2019

waar:Guldenweg 23
7051 HT Varsseveld

Beste JM'er

Donderdag 25 april zijn wij van harte welkom bij Van Raam. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. Oud JM-Achterhoek voorzitter Jan Willem Boezel zal ons meenemen in de historie en de toekomst van Van Raam.

 

De tijdsplanning:

17:30 - Inloop

18:00 - Aanvang en mededelingen

18:15 - Presentatie en rondleiding – Technisch Directeur Jan Willem Boezel

20:00 - Diner in lokaal restaurant – afrekenen in het restaurant

 

De naam Van Raam heeft een rijke geschiedenis, in 1900 startte het bedrijf in Amsterdam als smederij. In 1933 werden de eerste fietsen gemaakt. In de zeventiger jaren verhuisde het bedrijf naar Aalten, waar Van Raam fietsframes ging produceren. In 1984 werd Van Raam voortgezet door Piet Boezel en onder zijn leiding is Van Raam zich gaan specialiseren in het ontwerpen en produceren van aangepaste rijwielen en frames. Op een productieoppervlak van 13.500 m2 worden de fietsen in een moderne productlijn in Varsseveld gemaakt. Een groot gedeelte van de medewerkers heeft lange dienstverbanden en komen uit de directe omgeving. Het familiebedrijf wordt geleid door de dochter, zoon en schoonzoon van Piet Boezel, Marjolein Boezel, Jan-Willem Boezel en Ronald Ruesink. In 2019 is Van Raam verhuisd naar een nieuw pand in Varsseveld met een moderne productiehal, kantoren en grote showroom.

Aan- of afmelden: 

*Let op! heb je je aangemeld dan is het mogelijk om je uiterlijk 24 uur voor het evenement af te melden. Bij niet tijdige afmelding zullen we het bedrag van € 25,= in rekening brengen.

 

Wij kijken uit naar deze bijeenkomst en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Meld je dus snel aan!

 

Kijk voor meer informatie over van Raam kijk op www.vanraam.nl 

 

Bedrijfsbezoek van Raam 2019

Van Raam
Guldenweg 23
7051 HT Varsseveld

Auto Lopen Tram Fiets