Jong Management

Bedrijfsbezoek bij Cardan Technobility

Tijdens dit event neemt Marijn ons mee in de wereld van cybersecurity en digitale toegankelijkheid & inclusie. We zijn te gast bij Cardan Technobility in Building B.

Cardan is van oorsprong een re-integratie bedrijf. Tot aan 2018 was Cardan de grootste organisatie in Zuid-Nederland op dit vlak. Samen met gemeenten en provincies zorgden zij ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of werklozen weer aan een baan kwamen. 

Sinds 2018 richt Cardan zich op digitale toegankelijkheid. Later is hier digitale inclusie aan toegevoegd. Het totale pakket digitale toegankelijkheid en inclusie richt zich op het helpen van organisaties om ook bereikbaar te zijn voor mensen met een functie beperking. Denk bijvoorbeeld aan iemand die blind is en ook digitale producten moet kunnen gebruiken, zowel buiten als binnen de organisatie. Met meer dan 4 miljoen mensen met een functie beperking in alleen Nederland kan Cardan voor heel veel mensen en bedrijven van grote waarde zijn! 

Tijdens deze avond neemt Marijn ons mee in het ervaren van functie beperkingen en het gebruik van het internet. Ook neemt hij je mee in de wereld van jouw eigen digitale veiligheid. Want hoe veilig ben jij eigenlijk? Wist je bijvoorbeeld dat van de bedrijven die worden gehackt 80% door menselijk handelen komt?

Wil je meer leren over cybersecurity en digitale toegankelijkheid & inclusie of wil je inspiratie opdoen voor je eigen onderneming? Meld je snel aan! 

Datum: donderdag 20 oktober

Inloop: 17:30 - 18:00

Aanvang: 18:00

Bedrijfsbezoek bij Cardan Technobility

Cardan Technobility (bij True Legends)
John M Keynesplein 12-46

Auto Lopen Tram Fiets