Jong Management

Bedrijfsbezoek bloemenveiling Royal Flora Holland

Bloemen en planten zijn in alle uithoeken van Europa, zelfs van de wereld, te koop. Maar hoe komen de bloemen en planten daar terecht? Daar gaan we het over hebben tijdens dit event. Dat wordt overigens wel vroeg opstaan, want we beginnen om 7:00 uur ’s morgens met een rondleiding bij bloemenveiling Royal Flora Holland; al meer dan honderd jaar dé marktplaats voor bloemen en planten.

Aansluitend hebben we een ontbijt bij Marginpar in Aalsmeer. Marginpar is een van de pioniers die bloemen hebben geïntroduceerd op Afrikaanse bodem voor export naar Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de snijbloemenwereld, is Marginpar een van de belangrijkste aanvoerders van exclusieve zomerbloemen. Verwachte eindtijd van het event is ongeveer 10:30 uur.

Rondleiding Bloemenveiling Royal Flora Holland
Datum: 19 juni 2019
Aanvang: 7:00 uur inclusief ontbijt 
Locatie: Legmeerdijk 313, 1431GB  Aalsmeer

Als je het veilingterrein oprijdt, dan sla je rechtsaf bij de rotonde. Vervolgens de hellingbaan oprijden helemaal naar boven naar het parkeerdek. Op het parkeerdek zie je in de linkerhoek van het parkeerdak het witte trappenhuis. Met de lift helemaal naar beneden en dan borden “toeristen” volgen.


LET OP! JM evenement is in de ochtend!  

 

Bedrijfsbezoek bloemenveiling Royal Flora Holland

Bloemenveiling Royal Flora Holland
Legmeerdijk 313
1431GB Aalsmeer

Auto Lopen Tram Fiets