Jong Management

Bedrijfsbezoek Brand New Day

Op 6 oktober zijn we te gast bij Brand New Day! Na het grote succes van BinckBank richtten ondernemers Kalo Bagijn en Thierry Schaap in 2010 Brand New Day op. Ruim 200.000 klanten worden door Brand New Day geholpen in hun spaar-en beleggingsstrategie. De oprichters van Brand New Day zien zichzelf echter niet als bankiers, maar vooral als ondernemers. En daar gaan we op deze avond meer over horen. We worden ontvangen door een aantal interessante sprekers:

Arend Jan Velsink: een van de vroege founders en partner bij Brand New Day. Hij kan je alles vertellen over beleggen. Als een van de vroege founders weet hij echter ook alles van het ondernemersverhaal van Brand New Day. Naast alle vragen over je beleggingsstrategie, kun je hem ook alles vragen over de oprichtingsfase en de bijbehorende uitdagingen van het in de markt zetten van Brand New Day.
 
Joost Tieland: Head of Growth. Van Joost gaan we meer horen over de groei die Brand New Day heeft meegemaakt, de overnames die gedaan zijn, maar ook over de toekomstplannen en hun internationale ambities! 
 
Thomas van der Heijde: Verantwoordelijk voor ondernemersproposities. Wil je weten hoe je met je bedrijf een pensioenpotje kunt opbouwen voor je werknemers zonder dat je een collectief werkgeverspensioen moet faciliteren? Ask Thomas! 
 
Datum: donderdag 6 oktober
 
Inloop: 17:30 - 18:00
 
Aanvang: 18:00 
 
Wil je met de auto komen, geef dan je kenteken dan uiterlijk woensdag 5 oktober door aan Hasmik. Brand New Day kan namelijk een parkeerplaats in het gebouw reserveren voor je. 
 

Bedrijfsbezoek Brand New Day

Brand New Day
Hoogoorddreef (Atlas Arena, gebouw Amerika!) 15

Auto Lopen Tram Fiets