Jong Management

Bedrijfsbezoek Connectr

Ken je de lange poort bij het IPKW-terrein in Arnhem waar mensen alleen met een pasje naar binnen mogen? Heb je altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt achter die hekken? Schrijf je dan nu in voor onze september bijeenkomst en kom erachter!

Op 14 september gaat namelijk de poort voor ons open en gaan we op bezoek bij Connectr op het IPKW terrein in Arnhem.

We staan op dit moment voor een enorme verduurzamingsopgave. Om ons land te houden aan internationale klimaatafspraken moeten alle zeilen worden bijgezet. Dat geldt ook op regionaal niveau; voor een klimaatneutraal Gelderland in 2050 is nú versnelling nodig.

Voor een succesvolle energietransitie moeten we leren, innoveren en samenwerken. De afgelopen jaren is er steeds meer ingezet op samenwerking in de regio, wat leidt tot innovatiekracht, eensgezindheid en een verwevenheid van activiteiten.

Connectr is de concentrerende, verbindende en versnellende factor die hiervoor nodig is. De ambitie is om het zó goed te doen, dat onderzoek, onderwijs en bedrijfsinnovatie de regio tot een Europese hotspot maken. Met haar innovatieprogramma’s, innovatielab en shared facilities is Connectr hard op weg om dit te bereiken.

Jeroen Herremans (directeur Connectr) zal ons meenemen in de weg die Connectr heeft afgelegd, hij zal de ambities van connectr delen en tevens zal hij ons laten kennismaken met inspirerende ondernemers die zich hebben gevestigd op het IPKW terrein om mee te werken aan de doelen van Connectr. Het beloofd dus een interessant avond te worden en je krijgt een uniek kijkje in de keuken!

Het programma:

17.30 – 18.00 uur                     Ontvangst Westervoortsedijk 73 Arnhem (bij de poort melden dat je voor Connectr komt)

18.00 – 19.30 uur                     Connectr met Jeroen Herremans

19.30 – 19.45 uur                     Vertrek voor diner

19.45 uur                                 Diner bij 't Amusement - Arnhem Centrum

We treffen jullie graag!

Bedrijfsbezoek Connectr

IPKW-terrein in Arnhem
Westervoortsedijk 73 73
6827AV Arnhem

Auto Lopen Tram Fiets