Jong Management

Bedrijfsbezoek Cyso Group met Arthur Tolsma

De Cyso Group is dé toonaangevende organisatie uit Alkmaar op het gebied van hosting. Met bijna 60 man sterk stijgen wij jaarlijks weer boven onszelf uit en werken we vol ambitie aan onze merken Cyso, Fuga en SQR met het uiteindelijke doel om onze klanten omver te blazen! 

 

Op 16 september zijn we van harte welkom bij de Cyso Group. We starten met een broodje en soep, luisteren naar het ondernemersverhaal van Cyso en vervolgens neemt Arthur Tolsma ons mee in zijn ondernemersavontuur. 

Wie is Arthur?

In 2007 startte hij als ondernemer met een hightech startup. In 2009, na het winnen van de pitchwedstrijd ‘Bij ons in de BV’ op TV zagen 300.000 kijkers hem als een succesvol ondernemer. Maar toen hij vier maanden later bijna failliet ging voelde hij zichzelf eerder een loser. Na een sanering en uiteindelijk de verkoop van zijn bedrijf is hij nu succesvol met het delen van zijn kennis en ervaring, o.a. door de publicatie van zijn boek ‘Startups & Downs’ in 2014, en de daaruit volgende lezingen zoals zijn TED Talk.

 

Arthur Tolsma kent het startup landschap goed door opdrachten voor YES!Delft, Collider, Climate-KIC, de Europese Commissie en diverse andere incubators. Zijn ervaring als marketing/strategie consultant bij EY-VODW bewijst ook zijn waarde bij innovatieteams in grote organisaties. Doordat hij honderden (corporate) startup teams begeleid heeft, weet hij hoe een idee (niet) naar de markt gebracht moet worden.

 

De inloop is vanaf 17:30 en we eindigen de avond natuurlijk met een borrel. We kijken uit naar jullie komst.

 

Tot 16 september!

Bedrijfsbezoek Cyso Group met Arthur Tolsma

Cyso Group
Wognumsebuurt 3
1817BH Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets