Jong Management

Afgelast | November: Ebbers Metalworks b.v.

waar: Ebbers Metalworks, Logistieweg 24, 7007 CJ Doetinchem

Beste JM'er

Donderdag 19 november zijn wij van harte welkom bij Ebbers Metalworks b.v., Luuk en Helmer Ebbers nemen ons mee in hun boeiende ondernemersvisie en het bedrijf. 

Zij zijn een echt productie bedrijf en maken serie matig metaalproducten als half fabricaat. Ook maken zij verschillende eindproducten waarvan engineering en ontwikkeling in eigen huis zijn gedaan. Ebbers Metalworks is actief in; Industrie en toelevering, Agrarische producten, Procesontwikkeling en procesinnovatie, Gereedschapmakerij en ponsbeugels.

Sinds 1967 maakt Ebbers Metalworks metaalproducten, in eerste instantie gerelateerd aan de agrarische sector. Dat Ebbers Metalworks zegt producten te maken: "van, voor en door de eindgebruiker" stamt ook uit deze tijd en is nog tot de dag van vandaag actueel. 

Ebbers Metalworks hecht eraan te investeren in opleiding en machines. Opleiding voor een ieder die bij Ebbers Metalworks betrokken is en machines waarbij kwaliteit voorop staat en met kwantiteit hand in hand gaat, echter Ebbers Metalworks investeert met name in de mens achter Ebbers Metalworks. 

De mensen van en rondom Ebbers Metalworks zijn het belangrijkste werkkapitaal.

 

 

De tijdsplanning:

17:30 - Inloop

18:00 - Aanvang en mededelingen

18:15 - Presentatie en rondleiding – Heren Helmer en Luuk Ebbers

20:00 - Diner in lokaal restaurant – afrekenen in het restaurant

 

 

Aan- of afmelden: 

*Let op! heb je je aangemeld dan is het mogelijk om je uiterlijk 24 uur voor het evenement af te melden. Bij niet tijdige afmelding zullen we het diner bedrag à € 30,= in rekening brengen.

 

Wij kijken uit naar deze bijeenkomst en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, meld je dus snel aan!

 

Kijk voor meer informatie over Ebbers Metalworks kijk op www.ebbersmetalworks.nl

Afgelast | November: Ebbers Metalworks b.v.

Ebbers Metalworks b.v.,
Logistiekweg 24
7007 CJ Doetinchem

Auto Lopen Tram Fiets