Jong Management

Bedrijfsbezoek en Jemig sessie

We zijn uitgenodigd door Diane en Jake voor een Jemig sessie en ondernemersverhaal op locatie bij Jake zijn onderneming SOEF Koedijk.

De ontvangst is in een klassieke voetbal kantine... Weer eens wat anders dan een high end kantoorpand! 

We zullen starten met Jake zijn ondernemersverhaal.  

In 2020 is SOEF geboren in Koedijk. Het kind weer kind laten zijn, verstoppertje, tikkertje, even wat drinken met fruit en weer door, nog even verder bouwen aan de hut voordat de gezamenlijke week activiteit begint. Wij willen de kinderen geven wat wij ook hebben gekregen: buiten spelen voor gevorderden. Het is een avontuur, een ontdekkingsreis en met die nieuwsgierigheid én een flinke portie enthousiasme gaan wij samen met de kinderen naar buiten om plezier te maken. En als begeleiders vinden we het zó leuk dat we niet langs de zijlijn staan maar enthousiast meedoen.  

Daarna gaan we een Jemig sessie doen op het gebied van risicomanagement door Diane Biersteker. Diane is als manager advies en commercie werkzaam bij VLC & Partners, de Nederlandse risicomanager. Een top 10 speler binnen de Nederlandse assurantie markt.  Samen met haar team geeft ze dagelijks risicomanagement advies aan bestuurders en directie van diverse organisaties. Dit op het gebied van statische risico, risicoleiderschap en riskstrategie. Het doel van de sessie is om samen te kijken hoe je risico bewust je organisatie kan leiden, ongeacht je eigen rol.    

Agenda: 
Inloop: 18:15 uur 
Eten: 18:30 uur 
Start programma: 19:15 uur 
Borrel: 20:15 uur 

Wordt een leuke en interactieve avond en hopen jullie allen te zien! 

Bedrijfsbezoek en Jemig sessie

BSO SOEF
Saskerstraat 164
1831CP Koedijk

Auto Lopen Tram Fiets