Jong Management

Bedrijfsbezoek en workshop Banketbakkerij Mekking

Woensdag 19 februari a.s. worden wij om 19.00 uur ontvangen bij Banketbakkerij Mekking in Bennekom. Joost Mekking senior zal ons meer vertellen over dit mooie familiebedrijf. Daarna volgt een korte uitleg over wat we die avond precies gaan doen en gaan we snel aan de slag met verschillende soorten chocolade. Natuurlijk mag er tussentijds gesnoept worden!

Na de workshop is er nog een lekker warm hartig hapje onder het genot van een drankje, zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar na te praten. Daarna is het tijd om de gemaakte producten in te pakken om mee naar huis te nemen! Je kunt rekenen op ongeveer 1 kg chocolade per persoon. Het thuisfront zal je vast en zeker dankbaar zijn voor jouw inspanningen die avond! 

Praktische zaken: wij worden die avond ontvangen bij de achteringang van de banketbakkerij, omdat de winkel om 19:00 uur al gesloten is. De achteringang bevindt zich aan het Broekakkerplein. Parkeren kan op het parkeerterrein van het Broekakkerplein. Omdat de workshop naar verwachting tot ongeveer 22:00 uur zal duren, zullen wij niet ná maar voorafgaand aan de workshop met elkaar eten. Wij hebben om 17:30 uur gereserveerd bij Pizzeria Mare e Monte (Bakkerstraat 1, 6721 WG Bennekom). Mocht je alleen deelnemen aan de workshop en niet mee gaan eten, laat dat dan even weten.

Bedrijfsbezoek en workshop Banketbakkerij Mekking

Banketbakkerij Mekking
Dorpsstraat 46
6721 JL Bennekom

Auto Lopen Tram Fiets