Jong Management

Wijnproeverij Flavourite Wine

Donderdag 14 november as vindt de volgende JM bijeenkomst plaats en we hebben heel leuk nieuws, we gaan wijn proeven! En vooruit, aanvullend ook wat eten.

 

De wijnproeverij vindt plaats onder leiding van Marleen Kuipers, ons eigen JM-lid die sinds begin dit jaar bij ons is aangesloten. Marleen is sommelier en vinoloog in opleiding, maar ook een wijnreiziger die nieuwsgierig, gedreven en enthousiast is over alles wat met wijn te maken heeft. Zij vertelt ons daarom graag wat meer over haar achtergrond, haar zoektocht naar wijn en hoe en waarom ze Flavourite Wine is gestart. Vanzelfsprekend zal ze ons ook meenemen in het wijn proeven en leren bewuster met smaken bezig te zijn.

 

Programma

17 uur: inloop

17.30 uur: presentatie en wijnproeverij Flavourite Wine

18.30 uur: eten

 

Locatie

Jullie zijn welkom bij Orange8 in de Performance Factory in Enschede. Adres: GEBOUW ZUID, Hoge Bothofstraat 39, 7511 ZA Enschede.

 

We raden je aan om met de fiets of benenwagen te komen, maar mocht je toch met de auto komen, dan kun je deze parkeren op het parkeerdek. Dit dek ligt bovenop Gebouw Oost. Naast ingang B aan de Hoge Bothofstraat rij je via de oprijlaan het dek op.

 

Wijnproeverij Flavourite Wine

Orange8 (in de Performance Factory)
Hoge Bothofstraat 39
7511 ZA Enschede

Auto Lopen Tram Fiets