Jong Management

Bedrijfsbezoek Floricultura

Bedrijfsbezoek bij de “Koningin van de tropische planten” Floricultura te Heemskerk

 

Woensdag 18 maart zoeken we de zuidelijke kant van onze regio op en strijken we voor een mooi bedrijfsbezoek neer bij Floricultura in Heemskerk met voorafgaand een optioneel etentje in de dorpskern van dit dorp langs de A9.

Floricultura, in Nederland gevestigd in Heemskerk en Assendelft, is een prachtig familiebedrijf en gespecialiseerd in tropische planten. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en is marktleider in uitgangsmateriaal en levert jaarlijks wereldwijd tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan kwekers. Centraal staat de orchidee. Orchideeën hebben een grote aantrekkingskracht op mensen, vanwege hun tropische imago, hun zeldzaamheid, hun pure elegantie en hun fraaie bloemen. Vandaar dat 'Koningin van de planten' de hele wereld over reist.

Operationeel manager Sander van Zonneveld van Floricultura zal ons meenemen in het bijzondere ondernemersverhaal achter dit ambitieuze familiebedrijf. Inmiddels telt het bedrijf ruim 800 mederwerkers en groeit het nog steeds. Hoe heeft dit no-nonsense Noord-Hollandse bedrijf deze positie gerealiseerd en welke rol speelt data en innovatie tegenwoordig in de gehele supply chain en productieproces? Uiteraard behoort een rondleiding tot de mogelijkheden. Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen, waar we na afloop onder het genot van een drankje nog verder kunnen praten om zakelijk en persoonlijk te groeien a la Jong Management!

Vooraf aan het evenement willen we met diegenen die zin hebben van een kort maar gezellig diner genieten bij Grandcafé Ruysdael te Heemskerk.


We starten om 19:00 uur, Adres Floricultura Cieweg 13, 1969 MS Heemskerk
Voorafgaand aan het evenement hebben we optioneel de gelegenheid om op eigen kosten te eten bij Grandcafé Ruysdael. Adres: Ruysdaelstraat 1, 1961 RM Heemskerk. Start 17.30

 

 

 

 

Bedrijfsbezoek Floricultura

Heemskerk
Cieweg 13
1969 MS Heemskerk

Auto Lopen Tram Fiets