Jong Management

Bedrijfsbezoek GameState en Pathé!

Beste JM’er,

 

Op donderdag 21 oktober staat er weer een leuk bedrijfsbezoek op de planning! Deze keer niet 1, maar 2 bedrijven: GameState en Pathé! Twee hele leuke bedrijven die door de coronacrisis toch een hoop voor hun kiezen kregen en heel wat zaken aan moesten passen.

 

GameState

GameState zorgt voor het gevoel van vroeger! De bekende grote gamehallen met de arcadekasten waar je eindeloos kunt blijven spelen. En sinds kort is dit concept weer steeds bekender aan het worden. Het concept van Gamestate betreft een moderne combinatie van een kermis en arcade hal welke zich richt op jong en oud. In deze arcade hallen tref je allerlei games aan zoals flipperkasten, simulatoren, racespellen, 4D games, gokspellen en behendigheidsspellen. Het grote verschil met vroeger en het kermis element is dat je ook prijzen kunt winnen wanneer je deze spellen speelt. Dit geldt zowel voor de gokspellen als de behendigheidsspellen. Tijdens de bijeenkomst zullen we een rondleiding krijgen van operationeel manager Leroy Dijkstra en zullen we ook een half uurtje spelletjes spelen!

 

Pathe

De wonderlijke wereld van films delen met zoveel mogelijk mensen’: zo omschreven de vier gebroeders Pathé in 1896 hun ambitie bij de start van hun gezamenlijke bedrijf. In die beginjaren van de cinematografie pionierden de broers zowel met het produceren van films als het ontwikkelen van apparatuur ervoor. En met succes: binnen enkele jaren was Pathé uitgegroeid tot de grootste producent van filmapparatuur én films ter wereld. Oud-lid Hanneke van de Westelaken zal ons begroeten en een presentatie over het bedrijf geven en een rondleiding door de zalen. Zo krijgen wij een rondleiding door de zaal en krijgen we exclusieve toegang tot de nieuwe zaal met relax seats en gaan we een trailer bekijken in de 4DX zaal met bewegende stoelen, geur wind en regen!

 

Aansluitend ontvangen we een hapje en een drankje.   

 

Programma:

16:00 uur: verzamelen Gamestate

16:30 uur: Opening + presentatie van Gamestate

17:00 uur: Rondje spelletjes

17:30 uur: Pathé

17:45 uur: Verhaaltje Pathé

18:15 uur: Diner / hapje eten bij Pathé

 

We gaan hiervoor een keer uit onze regio en zullen voor deze bedrijfsbezoeken naar Eindhoven toe gaan. De verwachting is dat het evenement gewoon door zal gaan maar uiteraard zijn we afhankelijk van de maatregelen met betrekking tot corona. Je wordt hier ruimschoots van te voren over op de hoogte gebracht.

Bedrijfsbezoek GameState en Pathé!

Gamestate Eindhoven & Pathé Eindhoven

Auto Lopen Tram Fiets