Jong Management

Bedrijfsbezoek Alkmaar Sport

Ook voor november hebben wij een heel tof bedrijfsbezoek gepland! Graag nodigen wij jullie uit voor een bijzonder bedrijfsbezoek op woensdagavond 20 november bij Alkmaar Sport. Alkmaar sport opereert midden in het speelveld tussen alle partijen zoals gemeenten, sportverenigingen, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven om zo veel mogelijk mensen in de regio te laten sporten. Ze verbinden partijen om tot maatschappelijke en economische meerwaarde van sport te komen. Alkmaar Sport beheert en exploiteert niet alleen sportaccommodaties maar is ook actief op het gebied van advies aan gemeenten en verenigingen.

Alkmaar Sport heeft een grote ontwikkeling meegemaakt door de verzelfstandiging van de gemeente. Hoe kan een organisatie die jaren onderdeel was van de overheid, zich op dit moment zelfstandig organiseren. Hoe kun je commercieel zijn en ook het maatschappelijke vraagstuk beantwoorden!

Een hele andere kijk op ondernemen en vanuit dit oogpunt voor iedereen een heel interessant en leerzaam vraagstuk.

Vanaf het eerste moment is directeur bestuurder Vincent Thijssen betrokken bij de verzelfstandiging en ontwikkeling van Alkmaar Sport. Hij gaat dagelijks met het management en medewerkers de uitdaging aan om het sportbedrijf verder te ontwikkelen naar een nog sterkere regionale sportaanbieder voor sporters (amateurs en professionals), verenigingen en gemeenten. Daarmee geeft hij invulling aan de mooie bestuurlijke ambitie - Alkmaar Sportstad - van talentontwikkeling tot breedtesport en met een maatschappelijke, economische en sportieve doelstelling.

Wij hopen dat iedereen zich aanmeld en aanwezig is. Introducee’s zijn natuurlijk welkom, meld ze aan bij Dominique. Na het inspirerende verhaal van Vincent onder genot van een broodje is er daarna gelegenheid om onderling na te praten.

Datum:
Woensdag 20 november 2019

Locatie:
Alkmaar Sport Terborchlaan 301 te Alkmaar

Programma:
17:30 Inloop 
18:00 Start van het programma
19.30 Verwacht eind met tijd om na te praten


We hopen jullie daar allemaal te zien 

 

 

Save The Date: 

14 december (zaterdag) - Kerstdiner

 

 

 

Bedrijfsbezoek Alkmaar Sport

Alkmaar Sport " IJsbaan"
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets