Jong Management

Bedrijfsbezoek H20 E-sports Stadium + Diner

In het kader van 'drie keer is scheeprsrecht', hierbij het event voor April 2022! En persoonlijk kijken we hier echt enorm naar uit, want de wereld van E-Sports is upcoming en booming. Heb jij wel eens Fifa, Call of Duty gespeeld of hoor je in je omgeving mensen over Fortnite spreken? In de H20 Esports Campus te Purmerend worden al deze online sporten op het hoogste niveau gespeeld. 

Een korte stukje over H20 Esports Campus: 'H20 Esports Campus is een platform voor Developing the Next Generation through gaming, esports en creative tech. Het Rabo Esports Stadium is de eerste en grootste permanente esports evenementenlocatie van de Benelux en wil uitgroeien tot dé esports hub van Europa. De campus omvat o.a. 10.000 m2 esports gaming arena, werkplekken en kantoren voor startups en bedrijven in gaming, esports en creative tech. Esports is een sterke groeimarkt waar jeugd zich sterk mee verbonden voelen. H20 verbindt zich nadrukkelijk met opleidingen en onderwijs. Gamers, esporters en influencers zijn namelijk de ontwikkelaars van de toekomst.' 

Ondernemer Matthijs Vink vertelt zijn verhaal over de start, de groei en hun toekomstbeeld. Vervolgens krijgen we een rondleiding en voor de echte liefhebbers kan er natuurlijk even een spelletje gespeeld worden. 

Na het bedrijfsbezoek gaan we met elkaar dineren in Purmerend bij Restaurant De Stallen. Daar genieten we van shared dining hapjes en hebben we ook tijd om in groepjes lekker bij te kletsen. Een ouderwets gezellige avond. Ben je erbij?

 

Programma

17:00 - 17:30 Inloop

17:30 - 19:30 Ondernemersverhaal, rondleiding + activiteit

19:30 - 19:45 Reizen naar restaurant De Stallen.

19:45 - .... Diner bij de Stallen. 

We hopen op een mooie opkomst, zien we jullie dan? 

 

Groet namens het bestuur

Ps: er is gratis parkeren bij het E-sports Centrum. Bij het restaurant is het betaald parkeren. 

Carpoolen? Doe een oproep in de groepsapp!

 

Bedrijfsbezoek H20 E-sports Stadium + Diner

H20 E-Sport Stadium
Spinnekop 2-3
1444GN Purmerend

Auto Lopen Tram Fiets