Jong Management

2 september Bedrijfsbezoek Johan Cruijff ArenA

Beste Jm'er, 

(Dit event stond aanvankelijk gepland voor medio 2020. Echter, i.v.m. de Corona-maatregelen is dit evenement verzet naar 2 september 2020) 

Heb je altijd al eens de kleedkamer van AJAX willen zien? Dan is dit je kans. Op woensdag 2 september 2020 gaan we met Jong Management op bezoek bij de Johan Cruijff Arena. We krijgen onder andere een rondleiding door de catacomben van De ArenA. 

Innovatielab
Maar wist jij al dat de Arena ook een innovatiecenter heeft waar heel veel interessante dingen worden ontwikkeld voor de stad? In deze bijeenkomst staan de thema's Innovatie, Mobiliteit en Ondernemerschap in Amsterdam centraal. 

Hoofd van de innovatieafdeling van De Arena Huib Pasman zal ons een kijkje in de keuken geven. Zo krijgen we een rondleiding door het innovatielab. Hier ligt onder andere een gigantische batterij - ontwikkeld in samenwerking met Nissan - waar de ArenA energie in opslaat voor onder meer evenementen. 

Corona
De invloed van de Corona-epidemie heeft ook De Arena niet onberoerd gelaten. Zo werden na het instellen van de intelligentie lockdown alle events afgelast tot 1 september. Geen enkel event dat ze hadden staan voor deze zomer kon doorgaan, zoals het EK Voetbal en dancefestival Sensation. Daarnaast valt het event ook vlak na 1 september, wanneer veel steunmaatregelen van de overheid ten einde zullen komen. Om die reden zal ook de invloed van de Coronacrisis tijdens het evenement worden belicht.

Gemeente Amsterdam
De Johan Cruijff ArenA is een publiek-private organisatie en werkt nauw samen met AFC Ajax en gemeente Amsterdam. Om die reden zal Stan Kaatee, directeur Economische Zaken van de Gemeente Amsterdam wat vertellen over de samenwerking tussen het innovatiecentrum in de Arena en de Gemeente Amsterdam en de invloed hiervan op de mobiliteit in de stad. 

Programma:
13:00 uur - Ontvangst in Bar Zuid (zuidkant De Arena)
13:30 uur - Introductie Kasper Verhoek, voorzitter Jong Management Amsterdam
14:00 uur - Henk van Raan (CIO De Arena)  
15:00 uur - Pauze
15:15 uur - Stan Katee (Gemeente Amsterdam)
16:15 uur - Innovatietour door Huib Pasman (techstrateeg De Arena)
17:00 uur - Netwerkborrel Bar Zuid

Let op: i.v.m. de Corona-richtlijnen van het RIVM (link) is er een beperkte beschikbaarheid, dus meld je snel aan!

Wij hebben er ontzettend veel zin in! En hopen je te zien bij deze bijeenkomst. 

Routebeschrijving:

1) Met het openbaar vervoer:
Johan Cruijff ArenA is uitstekend te bereikbaar via station Bijlmer ArenA. Eenmaal aangekomen op het station loopt u linksaf het station uit. U loopt dan op de ArenA Boulevard, volg de borden naar Hoofdingang E. Vanaf het station loopt u rechtdoor richting Villa ArenA. Direct na de Perry Sport gaat u rechtsaf en loopt u richting Hoofdingang E. U kunt zich melden bij de receptie voor verdere doorverwijzing.

Met de auto:
Vanaf de A10/A2 neemt u de afrit 1 Ouderkerk ad Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u (parkeren op eigen kosten). 
- Volg nu de borden naar P1, de parkeergarage onder het stadion.
- Navigeer naar: P1 Arena, Burgemeester Stramanweg 130 Amsterdam.
- Eenmaal in P1 kiest u voor de slagbomen naar P Boulevard.
- U rijdt nu naar het onderste parkeerniveau,
- Daar volgt u de borden Hoofdingang E.
- De hoofdingang is goed te herkennen aan de rode draaideur.
- Parkeer hier zo dicht mogelijk bij in de buurt.
- Na het uitstappen bereikt u via de draaideur de Hoofdingang.
- U kunt zich melden bij de receptie.

 

Aankomst bij de arena: 

Bijgevoegd vind je de routebeschrijving en plattegrond van het ArenAdek. De ruimte waar jullie zitten is de Wenen ’95 en de catering vindt plaats op Plein van de Toekomst, beide op niveau 4.

 

2 september Bedrijfsbezoek Johan Cruijff ArenA

Amsterdam Arena
ArenA Boulevard 1
1100 DL Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets