Jong Management

Kennisbijeenkomst Stolwijk Fusies en Overnames

beste leden,

Op 28 maart 2019 zijn we te gast bij Stolwijk KennisNetwerk in Zevenaar voor een kennisbijeenkomst over fusies en overnames.

Vanuit Stolwijk zal Peter Eskes ons informeren over het gehele proces rondom fusies en overnames. Onze oud JM-voorzitter Marjolein van Leeuwen van JPR Advocaten vertelt ons alles omtrent het juridische onderdeel hiervan en Mark Veldhuis van Kramp Varsseveld neemt ons mee in een praktijkvoorbeeld van een recente overname van Kramp.

 

Stolwijk kennisnetwerk biedt haar klanten diverse oplossingen op het gebied van accountancy, HR, integriteitsmanagement en fusies/overnames.

Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet u hoe u het verschil maakt in uw branche, uw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van bedrijven behoort niet tot uw dagelijks werk. Integendeel, vaak heeft u slechts één of enkele keren in uw leven hiermee te maken. Een goede deal sluiten vanuit een goede strategie is geen eenvoudige zaak en fouten zijn onherstelbaar.

De kans op een succesvolle overname of fusie wordt flink groter met een deskundig en ervaren adviseur aan uw zijde. Een adviseur die uw belang centraal stelt en een persoonlijke relatie nastreeft. Zo’n adviseur is Stolwijk vanWijk, het in overnames, fusies en advies gespecialiseerde kantoor van Johan van Wijk en Stolwijk Kelderman.

 

17.30 uur: inloop

18.00 uur: opening door Christiaan Zweers

18.15 uur: programma door Peter Eskes (Stolwijk vanWijk), Marjolein van Leeuwen (JPR Advocaten) en Mark Veldhuis (Kramp Groep)

 

De bijeenkomst en het eten is op de locatie van Stolwijk KennisNetwerk in Zevenaar.

 

We hopen jullie daar allemaal te mogen begroeten

 

Met vriendelijke groet,

bestuur JM kring Achterhoek

Kennisbijeenkomst Stolwijk Fusies en Overnames

Stolwijk KennisNetwerk Zevenaar
Mercurion 3
6903 PX Zevenaar

Auto Lopen Tram Fiets