Jong Management

Bedrijfsbezoek Moxio

Wij zijn vanavond te gast bij Moxio, een Delfts ICT bedrijf dat wordt gerund door ondernemer en (inmiddels) oud-JM’er Hylke van der Kolk. Tevens nemen we afscheid van een aantal JM leden die het afgelopen jaar de respectabele leeftijd van 42 hebben bereikt. 

Hylke heeft een gedreven en dynamisch team om zich heen verzameld, waarmee hij oplossingen biedt in complexe informatie-uitwisseling. Ze ontwikkelen webbased applicaties voor het inzichtelijk maken van grote bergen data. Doordat ze de data begrijpelijker maken voor iedere gebruiker, brengen ze die naar “een hoger plan”. Wat dat plan precies betekent zullen we deze avond moeten zien en ervaren om het écht te begrijpen.

Ze zijn meer dan 10 jaar geleden begonnen met het faciliteren van de dataoverdracht bij grote infrabouwprojecten en zijn afgelopen periode uitgebreid naar een nieuwe branche: digitale wetgeving. In beide branches houden ze zich bezig met het visualiseren van de data en zijn structuur, vloeiende user interactie en contact met de gebruikers om de ingewikkelde data toegankelijk te houden voor iedereen die ermee aan de slag gaat. 

Programma

18:00-18:30 Inloop
18:30-19:00 Pizza’s
19:00-20:30 Presentatie van Hylke, ondernemer en oud-JM’er
20:30-22:00 Borrel

Locatie

Adres: Moxio BV, Rotterdamseweg 183C, 2629JD Delft

JM voor de introducé

Jong Management is dé vereniging voor ondernemers en directeuren onder de 40 jaar die op zoek zijn naar persoonlijke en zakelijke groei. Door middel van maandelijkse bedrijfsbezoeken aan leden, lokale bedrijven en corporates ondersteunen we elkaar in het ondernemen door gemeenschappelijke uitdagingen te bespreken en nieuwe uitdagingen te zoeken.

Groetjes,

Anne, Frans, Alwin en Marcel

 

Bedrijfsbezoek Moxio

Moxio BV
Rotterdamseweg 183C
2628HD Delft

Auto Lopen Tram Fiets