Jong Management

Bezoek aan Kameleon Solar; next-level zonnepanelen

Beste leden,

We gaan weer eens richting het westen. Het was alweer een tijd geleden en in Kameleon Solar hebben we een prachtig bedrijf gevonden wat ons graag ontvangt in Roosendaal.

Kameleon Solar heeft als missie om architecten, gebouweigenaren en gevelbouwers van volledige vrijheid te voorzien qua ontwerp en esthetiek van zonnetoepassingen.

Bij Kameleon Solar ontwerpen én produceren ze mooie, op maat gemaakte zonnepanelen.

Een doorn in het oog voor velen zijn de lelijke zwarte panelen die op menig dak liggen. Dit zou zo maar eens verleden tijd kunnen zijn.
In een wereld waar woorden als duurzaamheid en energietransitie hoogtij vieren gaan wij op bezoek bij een bedrijf wat daar prachtig op inspeelt.

Wil jij mee weten over waar het de wereld zonnepanelen en zonne-energie naartoe gaat? Guust Verpaalen, CEO van Kameleon Solar gaat je er alles over vertellen. En vertellen, dat kan hij...

We ontvangen je graag tussen 15.00 en 15.15 uur zodat we de productie van de panelen ook nog mee mogen maken. De fabriek sluit namelijk op tijd. Hierna zullen we een presentatie krijgen van Guust afgesloten met een discussie over de toekomst van (zonne)energie en zonnepanelen.

Rond 18.00 uur gaan we naar het restaurant zodat we tijdig klaar zijn.

We zien je graag op 4 maart!

 

Bezoek aan Kameleon Solar; next-level zonnepanelen

Kameleon Solar
Belder 1
4704 RK Roosendaal

Auto Lopen Tram Fiets