Jong Management

Bedrijfsbezoek Plantion

Verbindend in bloemen en planten!

Plantion is een marktplaats waar bloemisten en overige groot- en detailhandel dagelijks bloemen en planten kopen en inspiratie opdoen. In de afmijnzaal van Plantion wordt ’s ochtends op drie klokken geveild. Naast de fysieke inkoopkanalen biedt Plantion haar klanten ook goede online mogelijkheden om producten te bestellen en zelfs bezorgd te krijgen. Dit speelt zich allemaal onder één dak af, in het centraal gelegen Ede. 

Plantion is een coöperatie waarvan ongeveer 275 overwegend Nederlandse kwekers van bloemen en planten lid zijn. De leden zijn de belangrijkste aandeelhouders van Plantion. Met hun producten, vakmanschap en betrokkenheid vormen zij de basis van het bedrijf. Directeur  Andre van Kruijssen ontmoet ons woensdagochtend 20 april om klokslag 7.00 uur op de veilingvloer. Niet alleen krijgen wij een rondleiding door het bedrijf, we horen van hem ook het ondernemersverhaal achter het bedrijf. 

Afsluitend ontbijten wij met z'n allen in het nabijgelegen restaurant en is er tijd om bij- en na te praten en te connecten. 

Datum: 20 april 2022
Tijd: 7.00-10.30 uur
locatie: Plantion, Wellensiekstraat 4, Ede.

 

Bedrijfsbezoek Plantion

Plantion
Wellensiekstraat 4
Ede

Auto Lopen Tram Fiets