Jong Management

Bedrijfsbezoek Roompot Vakanties

Beste JM-ers, 

 

Donderdag 24 september zijn we welkom bij Roompot Vakanties in Goes. Hier geeft PR & Communications manager, Baptiste van Outryve, een presentatie over de organisatie met aansluitend een rondleiding  door het nieuwe kantoorpand.

 

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is in de afgelopen 50 jaar van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider met een internationaal aanbod in Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Goes. 

Roompot Vakanties heeft haar vakantiepark activiteiten de afgelopen jaren uitgebreid met andere diensten, waaronder vastgoedbeheer en speciale zorgvoorzieningen waaronder nierdialyse en zorg ter plaatse om zorgbehoevenden de mogelijkheid te geven van hun verdiende vakantie te genieten. 

Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009 en de introductie van Roompot Reizen in 2010, heeft Roompot Vakanties haar aanbod uitgebreid tot meer dan 200 vakantieparken in voornamelijk Frankrijk, Nederland, Duitsland en België. 

 

Het programma is als volgt:

17.30uur:
Aanvang bij Roompot Vakanties
Schuverweg 2
4462 HK  Goes

 

18.00uur – Presentatie en Q&A

18:30uur – rondleiding groep 1

19:00uur – rondleiding groep 2

19:30uur - afsluiting

 

In verband met de benodigde maatregelen omtrent COVID-19 kunnen er maximaal 20 personen deelnemen aan deze bijeenkomst. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot.

 

Alternatief programma

 

Zit je er niet bij. Wees niet getreurd. Je bent dan van harte welkom bij Damen Ship Repair. Hier zal onze eigen Michiel de Vliegher je in de watten leggen, inspireren en imponeren met alles wat op de werf te zien is.

Je bent vanaf 17:30 welkom bij
Damen Ship Repair
Ritthemsestraat 500

4389 PA Ritthem

Port Number: 1010

Vergeet niet je legitimatie mee te nemen !

 

Diner

Na de bijeenkomsten ontmoeten we elkaar weer voor spijs en drank. De locatie volgt op de app.

Bedrijfsbezoek Roompot Vakanties

Roompot Vakanties
Schuverweg 2
4462 HK Goes

Auto Lopen Tram Fiets