Jong Management

Bedrijfsbezoek Scalabor

Op dinsdag 11 februari zijn we te gast bij Scalabor. Scalabor is hét arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Ze begeleidt mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk. Dat kan zijn bij een reguliere werkgever of in een aangepaste omgeving.

 

Scalabor stond vroeger bekend als Presikhaaf Werkbedrijven en was een ouderwetse “sociale werkplaats”. Onder de veranderende wetgeving en steeds beperktere financiële middelen, heeft het sociale werkbedrijf zich opnieuw uit moeten vinden. Onder leiding van Marcel Hielkema (voorzitter VNO/NCW Midden) heeft Scalabor zichzelf opnieuw uitgevonden. Tijdens onze bijeenkomst zal Marcel ons vertellen wat Scalabor doet voor verschillende ondernemers - zoals ook bijvoorbeeld voor Pollmann - hoe de huidige arbeidsmarkt er uitziet en wat het belang is van het arbeidsontwikkelbedrijf hierin.

 

Aansluitend aan het bedrijfsbezoek gaan we gezamenlijk in de buurt wat eten. We willen graag stipt om 18:00 beginnen, dus verzamelen om 17:30 in het arbeidsontwikkelcentrum van Scalabor op de Bruningweg 10 in Arnhem. 

 

Programma:

17.30: ontvangst in het arbeidsontwikkelcentrum

18.00: aanvang programma

19.30/20.00: gezamenlijk eten

Hopelijk tot de 11e!

Bedrijfsbezoek Scalabor

Scalabor (arbeidsontwikkelcentrum)
Bruningweg 10
Arnhem

Auto Lopen Tram Fiets