Jong Management

Bedrijfsbezoek Van Staveren Emmeloord

Familiebedrijf Van Staveren is een begrip in de Noordoostpolder. Ruim 70 jaar ondernemen heeft geleid tot een mooie en rijke historie waar we trots op zijn; van kolenboer naar oliehandelaar naar retailer. De ontwikkeling in onze markt gaat razend snel. Wij denken dat sommige behoeften van automobilisten blijven, maar het ‘traditioneel’ tanken aan de pomp zal veranderen. Daar zullen we de komende jaren op inspelen.

 

Dit is Van Staveren

We exploiteren bij Van Staveren 36 tankstations onder de merken Shell en Tank S. Blue Carwash is een in eigen beheer ontwikkeld wasconcept met wasstraten en -boxen op 12 locaties. Voor de zakelijke rijders bieden we de Van Staveren tankkaart aan. Sinds 1 januari 2019 is BOL | van Staveren B.V. opgericht. Een samenwerking tussen de groothandelsbedrijven van BOL en van Staveren waarin beide voor de helft participeren.

 

Succes vieren

We willen met jullie kort terugkijken op onze historie. Waarom onze bemande tankstations op meerdere vlakken goed scoren, waardoor we jaarlijks hoog in de top van Nederland eindigen. Hoe is het om te werken in een familiebedrijf en waarom vinden we het vieren van (kleine) successen belangrijk vinden, dat zijn vragen waar we jullie graag antwoord op geven. We nemen jullie daarna mee in onze toekomst; de kansen en uitdagingen die wij zien. We gaan het gesprek aan over ondernemerschap in een tijd dat het sentiment van vandaag geldt en de energiebehoefte van morgen telt.

 

Het programma

Deze avond vindt plaats op donderdag 14 november a.s. Vanaf 18:00 uur eten we met elkaar (voor wie dat wil) bij pizzeria Da Enzo in Emmeloord. Enkel even doorgeven of je wel of niet mee eet is voldoende.
Om 19:30 uur worden wij welkom geheten bij Van Staveren waar onze avond gevuld zal worden en we uiteraard gezellig met elkaar napraten.

 

Vriendelijke groet,

Erwin van der Werff en het JM bestuur 

Bedrijfsbezoek Van Staveren Emmeloord

Van Staveren
Randweg 16
8304 AS Emmeloord

Auto Lopen Tram Fiets