Jong Management

Bezoek Rechtbank + ALV

Beste leden,

Op dinsdag 23 april staat onze jaarlijkse ALV op het programma. Ook dit jaar gaat het ons lukken hier een inspirerend event van te maken. Een van grote hoogte, letterlijk.

De nieuwe ‘wolkenkrabber’ is met 66 meter het op twee na hoogste gebouw in Breda. Alleen de Eurotoren (72 meter) en de Grote Kerk (97 meter) zijn nog groter. We hebben het natuurlijk over het nieuwe gerechtsgebouw. Normaliter wil je hier zo min mogelijk komen, maar ben jij ook zo benieuwd hoe dit imposante gebouw er van binnen uitziet? Dit is je kans, meld je op tijd aan!

We nodigen je van harte uit om 14.45 uur voor de ingang van het gebouw, waar we om 15.00 uur starten het met de rondleiding door het gerechtsgebouw. Het is iets eerder als je gewend bent van onze bijeenkomsten, houdt hier rekening mee. We gaan tegelijk als groep naar binnen, dus wees op tijd!

Nog een aantal huishoudelijke mededelingen:

  • Het is niet toegestaan rugzakken, grote tassen o.i.d. mee te brengen. 
  • Neem een geldig legitimatiebewijs mee, hier wordt op gecontroleerd.
  • Voor de huisregels verwijs ik je naar de website.
  • Routebeschrijving naar gerechtsgebouw Breda
    • Openbaar vervoer: Het gerechtsgebouw is goed te bereizen met het openbaar vervoer. Het gerechtsgebouw bevindt zich op enkele minuten loopafstand van station Breda Centraal (uitgang achterkant station – Belcrum). 
    • Fiets: Het gerechtsgebouw is prima te bereiken per fiets. Voor het gebouw staat een onbewaakte fietsenstalling. Bewaakt stallen kan bij de fietsenstalling op station Breda Centraal. Let wel, hiervoor is een OV-chipkaart nodig.
    • Auto: Komt u met de auto? Voor uw bezoek aan de rechtbank kunt u betaald parkeren in parkeergarage de Prins(Middellaan 60, 4811 VM Breda), op ongeveer 10 minuten loopafstand van het gerechtsgebouw. Ook kunt u parkeren in de Q-parkgarage aan de noordkant van het station.

Na afloop van ons bezoek verplaatsen we ons naar restaurant At Noon voor de ALV en het diner. Hier vindt voorafgaand aan het diner het formele ALV-gedeelte plaats, waarbij we ook de nieuwe kwartetindeling voor 2019-2020 bekend zullen maken. Kortom: een interessant en bomvol programma. 

Wij kijken uit naar jullie komst!

Het bestuur en de AC

 

Bezoek Rechtbank + ALV

Rechtbank Breda
Stationslaan 10
4815 GW Breda

Auto Lopen Tram Fiets