Jong Management

Bezorging flesje bubbels namens het bestuur

Beste leden van Kring Arnhem-Nijmegen,

 

Om het bijzondere jaar 2020 toch een beetje feestelijk af te sluiten, en jullie allen een hart onder de riem te steken, willen wij jullie namens het bestuur een fles bubbels aanbieden.

 

Graag komen wij deze persoonlijk bij jullie bezorgen op dinsdag 22 december 2020, ergens tussen 10.00 en 17.00 uur. Als de maatregelen het toestaan, vinden we het leuk om even kort met je bij te kletsen bijvoorbeeld met een kopje koffie. Mocht je dit liever niet hebben dan kunnen we de fles bubbels ook voor je achterlaten bij de voordeur.

 

Svp drie vragen beantwoorden 

Door aanmelding geef je aan graag een fles bubbels te ontvangen op dinsdag 22 december. Graag verzoeken wij je (via de 3 vragen bij deze uitnodiging) aan te geven op welk adres je aanwezig bent die dag (tussen 10.00 en 17.00 uur) en of je het leuk vindt daarbij een persoonlijk bezoekje te ontvangen of liever hebt dat de fles bij de deur wordt achtergelaten. Je kunt ook aangeven op welk tijdstip je niet beschikbaar bent die dag.

 

Zodra wij van iedereen een reactie hebben maken wij een indeling over de te rijden route, en laten dan nog even weten hoe laat wij ongeveer denken bij je aan te komen.

 

Groeten,

Het bestuur Kring Arnhem-Nijmegen

 

 

Bezorging flesje bubbels namens het bestuur

nvt

Auto Lopen Tram Fiets