Jong Management

Bedrijfsbezoek Vakantiepark De Twee Bruggen en ALV

Tijdens deze bijeenkomst gaan we het noodzakelijke (onze ALV) met het aangename (fietsen, bowlen, eten, een rondleiding en een borrel) combineren. 

We trappen af met onze allereerste JM Achterhoek fietstocht! Tijdens de 61 km lange route door de Achterhoek nodigen we degenen met een racefiets uit om een rondje met ons mee te fietsen, de insteek is een gezellige tocht met voor de fanatiekelingen wat bordjessprints. Nadien is er de mogelijkheid om te douchen bij onze gastheer De Twee Bruggen. 

Voor de niet fietsers hebben we de mogelijkheid om te komen bowlen voorafgaand aan het verdere programma. 

Nadat we ons van onze sportieve kant hebben laten zien zullen we tijdens een diner onze ALV houden. Er zijn een aantal updates die we willen delen, laat je echter niet afschikken voor een ellenlange monoloog: ons idee is om tijdens de maaltijd hier soepel doorheen te lopen zodat we voldoende energie overhouden voor het hoofdprogramma van deze avond: het verhaal van onze gastheer/gastvrouw. 

De Twee Bruggen en haar restaurant De Schoppe zijn vollop in ontwikkeling en dat is te zien. Met o.a. een relatief nieuw zwembad, vele nieuwe accomodaties, voorzieningen en een fietscrossbaan wordt er gebouwd aan de toekomst. We zullen meegenomen worden in de historie en vooral, de toekomstplannen van het park. 

Aansluitend sluiten we af met een borrel. 

Waar: 
Vakantiepark De Twee Bruggen - Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk

Tijden:
Vertrek wielrenronde door de Achterhoek: 15 uur
Bowlen: 16 uur
Inloop overige: 17 uur
Start ALV en diner: 17:30 uur  
Rondleiding De Twee Bruggen en De Schoppe: aansluitend met een netwerkborrel als afsluiting

 

Kosten:
€ 35,- te betalen via betaalverzoek of factuur

 

Aan- of afmelden: 

*Let op! heb je je aangemeld dan is het mogelijk om je t/m 13 april af te melden. Bij niet tijdige afmelding zullen we het bedrag van € 35,= in rekening brengen. 

Graag tot ziens bij De Twee Bruggen!

 

 

Bedrijfsbezoek Vakantiepark De Twee Bruggen en ALV

Vakantiepark De Twee Bruggen Winterswijk
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk Miste

Auto Lopen Tram Fiets