Jong Management

Bijeenkomst 28 november - North Sea Port

Beste JM-ers,

 

Graag nodigen wij jullie uit voor een spreker die vanuit zijn beroep dagelijks grensoverschrijdend te werk gaat, in een wereld die de wegen in onze regio direct of indirect doorkruist.  

Dhr. Daan Schalck is co-CEO van NorthSeaPort samen met Dhr. Jan Lagasse na een fusie tussen de zeehavens Gent, Terneuzen en Vlissingen die op 8 december 2017 werd voltrokken tussen deze havens.

Hierdoor stond het “nieuwe havengebied” meteen op de kaart als de 10de grootste haven van Europa en voorlopig lijkt ook de economische groei in dit gebied te floreren.

Nu bijna 2 jaar later delen ze met ons waar volgens hem de kansen liggen en zijn visie over het verder duurzaam economisch ontwikkelen, over de grenzen, met multimodaal transport om ook in de toekomst de regio beter te blijven ontsluiten.

Er zijn hier al diverse projecten lopende, denk aan het vernieuwde sluizencomplex, maar ook de haven en achterlandontwikkeling langs het kanaal Gent-Terneuzen of In Vlissingen.

Maar ook de voor de toekomst uitgesproken wens voor een spoorverbinding van Gent naar Terneuzen hoort hierbij.

 

We hopen jullie nieuwsgierig geprikkeld te hebben naar welke bedrijvigheid er zich nu in dat havengebied verder kan ontplooien en wat dat evt. voor ons als JM-ers kan betekenen.

 

 

Aan-en afmelden kan tot en met 25 november via onderstaande links of via de website.

Graag ontvangen we jouw menukeuze (dieet of allergie wensen) doorgeven aan Joyce Ultee (joyce.ultee@capriole.nl)

 

 

Bijeenkomst 28 november - North Sea Port

Bijeenkomst 28 november - North Sea Port - Restaurant La Vie
Scheldekade 65
4531 EJ Terneuzen

Auto Lopen Tram Fiets