Jong Management

Alles over crypto!

 
Vandaag gaan we door de ins en outs van de crypto en blockchain wereld. 

Het is zeer onrustig in de wereld. De pandemie, de oorlog, de aanhoudende vluchtelingenstroom, het klimaatprobleem en natuurlijk de exploderende energieprijzen zorgen voor een steeds verder afnemend consumenten- en productenvertrouwen.

Maar wat ga jij doen met deze vooruitzichten? Wacht je het af of neem je actie? En welke acties neem je dan om in control te blijven over je vermogen?

Wouter Brouwer van House of Investing geeft ons een aantal tips die op lange termijn in je voordeel kunnen werken, hierbij een korte sneak preview:

1.Wees niet bang voor een bearmarket. Emotie kan leiden tot ondoordachte beslissingen. Beschouw dit als een kans als u een langetermijn-belegger bent. Hoewel uw huidige investeringen het momenteel zwaar te verduren krijgen, herstellen ze historisch gezien goed na een recessie. Dus profiteer van de relatief lage koers en gebruik de methode "Dollar-Cost Averaging" wat betekent dat je regelmatig hetzelfde bedrag blijft investeren.

2.Probeer de markt niet te timen. Veel mensen willen misschien uit hun investeringen verminderen totdat het beter wordt. Dat is de definitie van proberen de markt te timen. Het is onmogelijk om te weten wat de beste tijd is om eruit te komen en wanneer je er weer in moet springen.

3.Indien je een financiering hebt met een variabele rente, kan dit een grote impact hebben op je koopkracht. Recessie gaat over het algemeen gepaard met oplopende rente. Geef de aflossing op deze financiering prioriteit.

4.Hedge je huidige portfolio: Hedging is een manier om uw financie?le risico's geheel of gedeeltelijk af te dekken. Wil je hier mee over weten, stuur ons een mail en wij gaan op basis van de hoeveelheid aanmeldingen kijken of er voldoende interesse is voor een workshop traden en hedgen!

Wees welkom!

Het programma van vandaag:

17:00-17:15 Inloop

17:15-17:45 Kringoverleg over het jaarprogramma

17:45-18:00 Inloop geintresseerden 

18:00-18:45 Diner

18:45-21:00 Info en sparren met Wouter Brouwer 

 

Al nieuwsgierig? Kijk op https://houseofinvesting.nl 

Alles over crypto!

House of Investing
De Wel 20
3871 MV Hoevelaken

Auto Lopen Tram Fiets