Jong Management

Bijeenkomst 'Toekomst van mijn bedrijf' 10-9

Beste JM’er,

Zo langzamerhand druppelt iedereen weer binnen en worden de teenslippers weer ingeruild voor de nette schoenen. Wij hopen dat je met het gezin en/of vrienden en fijne vakantie hebt gehad!

Ondertussen is er door de Congrescommissie hard gewerkt aan de verdere invulling van het congres. We hebben het vaker gezegd, maar nu het meer vorm krijgt, kunnen we met zekerheid zeggen dat het echt een gaaf weekend gaat worden! We willen jou dus nogmaals enthousiasmeren om tickets te kopen, mocht je deze nog niet hebben. En, hierbij nogmaals het verzoek om ook jou netwerk te benaderen om hen de kans te geven hierbij aanwezig te zijn.

Ten slotte, we naderen de laatste weken tot het congres, dit betekent veel werk om ook de laatste punten goed invulling te geven. Mocht je dus willen helpen, in welke vorm dan ook, meld je bij de commissie.

Ook het netwerkseizoen start weer. Om goed te starten nodigen wij jou mede namens VNO-NCW en IKN uit voor de bijeenkomst ‘Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar’ op dinsdag 10 septemberin de Veiling te Poeldijk 

Artificial intelligence, 3D printing, augmented reality, Internet of Things (IOT), big data en  blockchain-technologie hebben nu al een grotere impact op onze wereld dan veel mensen zich realiseren. Voor veel ondernemers lijken deze ontwikkelingen nog een beetje de ver-van-mijn-bed show. Maar technologie neemt steeds meer taken van mensen over in veel bedrijven. ‘Soft skills’, onze persoonlijke vaardigheden, nemen steeds meer de plek van hard skills, onze technologische en functionele vaardigheden. Soft skills zijn onze succesfactor. 

 

 

 

Futurist en TEDx spreker Christian Kromme* gaat u meer vertellen over deze technieken en welke veranderingen deze teweeg brengen én hoe bedrijven hierop in moeten spelen. Hij maakt duidelijk hoe u als ondernemer gebruik kan maken van de grote jongens. De noodzaak om te bewegen is hoogstwaarschijnlijk dichterbij dan u op dit moment denkt.

Naast deze inspirerende spreker zullen er twee pitches zijn van Horti Heroes, die u weer mag beoordelen met een groot of minder groot applaus.

Alle leden van Jong Management, Inspirerend Kennis Netwerk en VNO-NCW Westland-Delfland zijn voor deze avond uitgenodigd in de Veiling in Poeldijk.

Programma

19.30 uur          Ontvangst

20.00 uur          Opening door Tim Batist, voorzitter JM

20.15 uur          Pitches

20.35 uur          Christian Kromme

21.45 uur          Netwerkborrel

*Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Veiling, Julianastraat 49, te Poeldijk

Groet, JM Bestuur Kring Westland

 

         

 

Bijeenkomst 'Toekomst van mijn bedrijf' 10-9

De Veiling Poeldijk

Auto Lopen Tram Fiets