Jong Management

Nieuwjaarsbijeenkomst Rene Don Hoveniers 22 jan

Beste JM’er,

Allereest nog de beste wensen voor 2019! Dat het voor jou en de familie een jaar in goede gezondheid mag zijn. Verder een jaar, waarin jij jezelf weer verder zakelijk mag ontwikkelen en het de onderneming goed mag gaan.

2019 wordt voor onze kring een bijzonder en gaaf jaar. In oktober zullen wij vele landelijke leden ontvangen en hen een indruk geven van de krachtige bedrijvigheid en rol in het wereldwijde voedselecosysteem. Inmiddels beginnen de contouren van het congres zichtbaar te worden, graag nemen wij tijdens de komende bijeenkomsten mee in de ontwikkelingen.

Los van het congres is het bovenal van belang dat onze kring ook in 2019 weer een positieve bijdrage levert aan persoonlijke en zakelijke groei. Doel van het bestuur is dat we een ieder een waardevol netwerk kunnen bieden. Positief is het te zien dat de aanwas van nieuwe leden fors is. Dit betekent dat we een goede naam hebben, iets wat een compliment is aan iedereen die lid is van JM!

Voor 2019 staan inmiddels weer meerdere interessante bijeenkomsten op de agenda. Zet bijvoorbeeld 19 februari alvast in de agenda, dan zijn we te gast bij Wordstream/Greenhouse Datacenters, de kersverse winnaar van de MKB Ondernemersprijs.

We starten echter 22 januari traditiegetrouw met een informele bijeenkomst om het nieuwe jaar goed af te trappen. Tijdens deze bijeenkomst ligt de nadruk enerzijds op het versterken van het netwerk, anderzijds willen wij als bestuur kort inzicht krijgen in de behoeftes van de leden.

Het eerste zal vorm gegeven worden door een pubquiz, waarbij leden elkaar op ludieke wijze beter leren kennen. Het toetsen van de behoeftes zal inzichtelijk gemaakt worden door een korte enquête.

Gastheer van deze avond is ons gewaardeerde lid Martijn ‘Don’ Portvliet, eigenaar van Rene Don Hoveniers. Al jarenlang zorgen zij dat de tuinen er in het Westland en ver daarbuiten piekfijn uitzien. Martijn zal ons kort meenemen in de ontwikkelingen van de onderneming.

Programma:

19.30: inloop

20.00: opening door Tim Batist

20.05: Martijn Poortvliet over Rene Don Hoveniers

20.15: enquete JM Kring Westland

20.45: pupquiz

21.30: borrel

Locatie: Rene Don Hoveniers, Hagemanstraat 47a ‘s-Gravenzande

Vriendelijke groet namens bestuur Jong Management Kring Westland

Nieuwjaarsbijeenkomst Rene Don Hoveniers 22 jan

Rene Don Hoveniers

Auto Lopen Tram Fiets