Jong Management

BMO Automation

Beste JM'ers,

We reizen 8 oktober af naar Nederweert. Hier heeft mede-JM'er Frank Biemans recent zijn nieuwe pand betrokken. Hij neemt ons mee in de wereld van de automatiseringsoplossingen die BMO ontwikkelt. Frank begon tijdens zijn studie in de garage van zijn ouders en heeft BMO uitgebouwd naar een relevante speler met internationale ambities. We horen zijn lessons learned en gaan in gesprek om van elkaar te leren hoe zaken rondom opschalen en internationalisering aan te pakken. 

We mogen ook een kijkje nemen in de productie waar we de door BMO ontwikkelde robots aan het werk zien om de onbemande productie van de eigen producten te realiseren. 

Uiteraard sluiten we af met een hapje en een drankje. 

We zien je graag de 8e, meld je je even aan? 

BMO Automation

BMO Automation ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie.

Gedreven door passie voor verspaning en robots, ontwikkelde BMO Automation een breed scala aan intelligente automatiseringssystemen. Voor iedere bedrijfsgrootte en automatiseringswens is er een geschikte oplossing. Door een excellente expertise van het productieproces van de klant worden oplossingen op maat geconfigureerd. Daarmee realiseren klanten een kostenverlaging, kortere doorlooptijden en een hogere output.

BMO Automation

BMO Automation
Platinastraat 24
6031 TW Nederweert

Auto Lopen Tram Fiets