Jong Management

Borrel, ondernemersverhaal en ALV - 15 januari

"Iemand die ik heel lang ken. ’Ik heb ooit beloofd dat ik je zou bellen als ik wat leuks had’, zei hij. ’Nou, wat heb je voor leuks?’ ’Ik heb zojuist Igesz gekocht’. Ik zei: ’man, donder op, dit lijkt wel een speelfilm’. Maar het was echt waar. De volgende dag hebben we om negen uur afgesproken. Je snapt dat we er snel uit waren.’’

Uit het Noordhollands Dagblad van 23 februari 2018 

Ivan Louer, horecaman uit Schagen en omstreken, staat erom bekend zijn eigen koers te varen - wat de wereld daar ook van vind. Na Markt 15 en Brekers in Groote Keeten zet hij zijn zinnen op Hotel Marktstad, wat op dit moment nog steeds in de steigers staat. “Maar dat komt goed” gaf Ivan aan en we geloven hem. 

We nodigen jullie uit voor een gezellige borrel, het verhaal van Ivan en onze Algemene Leden Vergadering (ALV) op woensdagavond 15 januari 2020. De ALV zelf is bijzonder, omdat we afscheid nemen van een aantal bestuursleden én de voorzittershamer wordt doorgegeven. Daarnaast is de ALV van onze Kring altijd interactief: voor het bestuur erg belangrijk om feedback en ideeën op te halen.

Kleine tip van de sluier: de immer inspirerende speech van jullie voorzitter wordt vervangen door een lading beeldmateriaal van 2019, wat al een plezier was om uit te zoeken. Zie ook de header van dit evenement. Dus mocht die speech je (begrijpelijk) tegenhouden, no worries ;-).

Na de ALV kunnen introducee’s aansluiten voor de borrel, meld deze bij Dominique.

Datum:
15 januari 2020

Locatie
Hotel Marktstad (voormalig Igesz)
Slotplein 4 te Schagen

Programma:
17.30 uur: inloop 
18.00 uur: samen wat eten
18.30 uur: verhaal van Ivan
19.00 uur: start ALV 
20.00 uur: borrel
20.15 uur: introducee's kunnen aansluiten
Einde bepaal je zelf ;-)

Teveel redenen om het niet te willen missen, we hopen jullie allemaal te zien!

Borrel, ondernemersverhaal en ALV - 15 januari

Hotel Marktstad
Slotplein 4
1741 CA Schagen

Auto Lopen Tram Fiets