Jong Management

GEANNULEERD Met JCI door de Sligro

Op 4 november hebben we alweer ons laatste officiële bedrijfsbezoek van dit jaar. In december hebben we een feestelijk samenzijn door middel van een activiteit.
We gaan richting de feestmaand en organiseren daarom een culinaire tour bij Sligro Breda. Dit doen we in combinatie met onze collega’s van Junior Kamer Breda, met wie we ook het evenement I Fucked Up And Survived eerder dit jaar organiseerden.

We splitsen op in kleine (corona-proof) groepjes van 6 en zien alle versafdelingen met een korte uitleg over de producten en krijgen uiteraard een proeverij, zodat onze smaakpapillen ook direct op de proef gesteld worden.
Bij iedere afdeling zullen een aantal quizvragen gesteld worden en op het eind van de tour gaat het winnende groepje naar huis met een leuke prijs.

Tijdens deze avond leren we culinaire mogelijkheden kennen van de groothandel en wat zij te bieden hebben aan ondernemers die geen horecazaak hebben. Denk aan kerstpakketten, kantoorartikelen, maar ook de inkoop van lunchvoorraad. Wist je overigens dat je een gratis toegangspas kan aanvragen als ondernemer? Mocht je deze nog niet hebben, dat kan via deze link.

https://www.sligro.nl/klant-worden/klantenkaart.html

We eindigen de avond met een robuuste kaasplank en gezamenlijke borrel, waarbij je natuurlijk de gelegenheid krijgt om de leden van Junior Kamer Breda te leren kennen en je netwerk nog verder uit te breiden.

GEANNULEERD Met JCI door de Sligro

Sligro Breda
Labc 5252
4814 RD Breda

Auto Lopen Tram Fiets